Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
MamaMy - майстор
Във връзка с безразборното публикуване на обяви предлагам да се направят няколко нови под раздела. Аз сега ако тръгна да търся жена за една нощ бих потърсил в хола. В кухнята повечето са домакини и не за 1 нощ, а за доста години. Вярно, сега е модерно сехса да е навсякъде, но нямаме раздел асансьор например или градски транспорт. Виж в детската има много обяви, а аз там жени за сехс не бих търсил. Първо, че леглото е прекалено малко даже и за един пък за трима... Не ми говорете за Кама сутра! Събудим ли детето край със сехса. Казвам го от опит по който съдя, че пускащия там обявите или няма никакъв такъв или е супер извратен. А може и да е грешка. Сигурно, защото съм срещал обяви и във ВиК раздела. Това е гнусно, но поне е безопасно, а не като в раздел ел.инсталации. Там шега не бива. Много хора изгоряха още на електрическия стол. Изобщо не можаха да стигнат до електрическото легло. В заключение, ще помоля администратора, ако може да направи поне един специален раздел за такива обяви. Гледам из форума постоянно се лутат разни хора и се заканват да се обичат помежду си. Явно силно са загорели, а не могат да намерят сбърканите обяви. И тези за мъже не им ги трийте (предположих защото не срещнах такива). Все пак те са направили своя избор. :?
Andri01 - майстор
Е, има и дето са се намерили вече. Само са стиснати и писмено не го афишират, чакат " колегите" си от парламенат да приемат закона за ЛГБТН.
hidrazin - майстор
Е, има и един дето отдавна е Мара общата. Писмено редовно го изявява...
:partyman:

Тема "Публикуване на обяви 18+" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: