• 1
  • 2
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
MamaMy - майстор

Бил съм на цели 3 месеца тогава :lol:
От колко тодини не съм пропускал, не помня.
Тази се случи.
На работа съм, бат кемал, за съжаление!
MamaMy - майстор
Uriah heep са велики. Колоси в музиката изпреварили времето си поне с 10 години. :supz: :heart:
radius - майстор
И аз все гледам да си го отбележа по мой си начин, но тази година тъкмо се прибрах от 3 дневно каране по пътеки из Родопите и не съм и правил опити да се вдигна. Нищо то си е джулай морнинг, не е 01.07 морнинг, може и утре :wink:
Киррил - специалист
Нямах възможност да отида край морето, за това сутринта в пет и половина излязох в градината с чаша топло кафе, пуснах си една плоча на битълс от ранните им години и се отдадох на спомени.
Около шест без нещо слънцето изгря и си помислих - очаква ме поредният горещ ден.
Никога не съм влагал политически смисъл в названието на този не знам как да го нарека - български празник. За мен е бил денят в който посрещам лятото.
MamaMy - майстор
Това е песента на хипи движението. С нея откриват сезона на палатките.
Andri01 - майстор
01.07.1967 Централния плаж на Варна. "Чешитите", пройдохите,бандитите,хулиганите на града слизат на цетралния плаж към 04ч., през Рибарското мостче/ вечер вратите към плажа са заключени/, с една китара. Тръгват от т.н."Маймунарника"-барчето на кино Република. И ...това е началото.
П.С.: Песента става хита на Джулая някъде след 73-г.
hidrazin - майстор
пон юли 01, 2024 2:00 pmAndri01 написа:
01.07.1967 Централния плаж на Варна. "Чешитите", пройдохите,бандитите,хулиганите на града...
Явно си бил там. На колко беше тогава, на 30 години ли?
Иначе добре си се определил с "Чешитите", пройдохите,бандитите,хулиганите "...
Така и до сега а? Ма тея вече не вървят! Смятай за теб... :lol:
:partyman:
brum - майстор
пон юли 01, 2024 10:38 amMamaMy написа:
Това е песента на хипи движението. С нея откриват сезона на палатките.
Корекция ще трябва, че сезона вече го откриваме 2 месеца по-рано.
  • 1
  • 2

Тема "Честит ви джулая!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: