• 1
  • 2
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Justy - майстор
:lol:

Прикачен файл

koleda.jpg
koleda.jpg (18.28 KиБ) Видяна 3462 пъти
CARRION - специалист
еееее бива ли такива работи бе колеги, няма ли кой да му подаде гъзпапир :-D :lol:

а, какво искам ли, ами не това дето е на снимката :-D , искаммммммммммммм......, абе харесъл съм си тука една колица та да видим колко време ще и се чудя още
pavelari - майстор
CARRION написа:
гъзпапир :-D :lol:
closed[klouzd] папир
KIBRIT - специалист
На мен ми донесе/сам си го донесох/ ,панелка в Люлин със строги комшии-в 21 часа на Коледа,ме предупреждават с полиция.
Мислех да лягам/работя на смени/,но...ще "дъна" до сутринта !
Така де-трябва да има ред в този блок !
Justy - майстор
Да ти е честита панелката КИБРИТ :) И аз в панелка си отгледах децата - па я - много са си добре. Ако трябва помощ за комшиите - само свирни. Свиря на китара и ударни :lol: Два - три легена ми трябват и комшиите ще си продават апартамента на безценица :shock:
hygro - майстор
KIBRIT написа:
строги комшии
Ако искаш, ще ти изпратя диска "Отмъщение":
http://www.gadgets.co.uk/revenge-noises ... plugs.html
:veg:
Profi Stroi - специалист
Има си закон който ако се спазва до 22 часа не могат да те плашат с нищо
А в това време ако искаш да им изкараш чавиите вземи си едно яко домашно театърче и си дръпни нещо на Амон Амарт
И като стане 8 часа заранта :-({|=
pavelari - майстор
много интересно и през останалата част от денонощието с какво ще измерят и документират, че вдигам шум??!? :? Колко точно шум вдигам ???!? Дрънкам и аз с китарата яко даже до 2-3 през нощта и при това с много злобни ехо ефекти и дисторжъри. Па ако дойдат от полицията не отварям... А ако стане напечено ще искам уред за децибели ако не ще оспорвам акта в крен ама в най-краен случай..
mamkata - специалист
pavelari написа:
много интересно и през останалата част от денонощието с какво ще измерят и документират, че вдигам шум??!? :? Колко точно шум вдигам ???!? Дрънкам и аз с китарата яко даже до 2-3 през нощта и при това с много злобни ехо ефекти и дисторжъри. Па ако дойдат от полицията не отварям... А ако стане напечено ще искам уред за децибели ако не ще оспорвам акта в крен ама в най-краен случай..
Колега, ще се намерят 2 комшии да се подпишат за свидетели по акта и си отнесъл между 10 и 200 лв. глоба или 15 дена работа като чистачка в районното. Не се базикам - ето ти за справка - http://law.dir.bg/reference.php?f=ubdh-63. А неофициално ако комшиите ти вдигнат ченгетата от някоя кръчма и се ядосат - наистина могат да ти стъжнят живота.

Наздраве за новата година :)
Харалампи - специалист
До скоро и аз имах проблеми с едни комшии под мен. Много съм им тропал, нямало ли да свърша този ремонт, с какви объвки ходим из къщи и т.н. Даже докато бях на работа малкото лекенце влязло в къщи и хванало племенницата за врата, изкарал и акъла. По едно време мислех да им заваря външната метална врата сутринта та да викат шлосери да ги отварят ама найсе. Обадих се в полицията и им свиха перките. Казах на полицаите да им предадат неофициално, че ако видя някой от тях на нашия етаж, ще го вкарам в къщи, ще му блъскам главата докато стане мека като корема, и след това ще го обвиня че ме е нападнал в дома ми. От тогава не съм ги видял. Обаче комшиите под тях са подели кампания на противопоставяне с помощта на мощни тонколони и яка музика с дебели басове. Ако до скоро им се люлееше полилея сега им посскачат мебелите. Обаче ми се струва, че се самонаказват по този начин.
  • 1
  • 2

Тема "Какво ще ви донесе Дядо Коледа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: