• 1
  • 2
Всичко за газобетона от зидане до шпакловане
zvetomil - специалист
Снимки на терасата продължение.Уточнявам че при работата ми помага това,че имам бус, монтирам дограма. Различни инструменти и е на първия етаж.

Прикачен файл

Terasa (20) [50%].JPG
Terasa (20) [50%].JPG (28.68 KиБ) Видяна 7585 пъти

Прикачен файл

Terasa (21) [50%].JPG
Terasa (21) [50%].JPG (26.56 KиБ) Видяна 7585 пъти

Прикачен файл

Terasa (26) [50%].JPG
Terasa (26) [50%].JPG (34.51 KиБ) Видяна 7585 пъти

Прикачен файл

Terasa (30) [50%].JPG
Terasa (30) [50%].JPG (28.21 KиБ) Видяна 7585 пъти

Прикачен файл

Terasa (52) [50%].JPG
Terasa (52) [50%].JPG (30.15 KиБ) Видяна 7585 пъти
solo5 - майстор
Извинявай, но от това което виждам на снимки Terasa (20) и Terasa (21) ми се струва много нелогично :?
Искаш да кажеш че си сложиш дограмата и си играждал с YTONG около нея ли? :shock:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Много си е логично, като се замислиш.
Имам въпрос - какво е това хубаво нещо на тавана на тераса 21?Ако е това което си мисля, идва другият ми въпрос - защо ли по други тераси го няма?
prascho - майстор
ПВЦ корниз е. Монтиран е за удобство преди изиждането на терасата с цел да не подлиза вода. Аз питам като е зидал ютонга с разминаване в ъглите защо по същия начин не е положен стиропора? :)
zvetomil - специалист
Същия вапрос ми зададе и един маистор от входа.Да прозореца е хванат с дюбели за плочата на горната тераса,не съм сложил стъклата да шпакловам без скеле.Работя дограма тази ал.дъска кафявата е 6 метра по цени на едро произведена в София,по други тераси е рядкост защото трудно е ако не обикаляш складове да я намериш изгодно.Ремонта го правя сам,че маисторите са заети и благодарение на този саит които ми даде смелост и идеи.Благодаря на всички във Форума.
zvetomil - специалист
Аз не бях разминал и ютонга,това ми е първия зид в живота.Добре ,че съм на първия етаж и кои мине дава акъл,та разлепих две блокчета от втория ред и ги разминах.аАза стиропора маи няма смисъл .
Profi Stroi - специалист
Има и то много голям смисъл
Като се напука мазилката в последствие да не се чудиш от какво е
W123 - специалист
Хубаво де бате,може наистина да е такава технологията,незнам и за това питам,ама на снимка Тераса 30 си започнал да редиш плоскостите от парапета надолу.
Само ако може да ми кажеш защо.
Не че има значение при положение че е станало ама все пак.
velsi - Почетен майстор
Ами що. Щото човека ви каза това му е за първи път и така му е прилегнало. А вие сега: това що така, това ще иначе. Както и да е - справил се е и то сам! За разлика от много други тука. Поздравления!
W123 - специалист
Не бе...Не се дракам с човека.
...може наистина да е такава технологията,незнам и за това питам,ама на снимка Тераса 30 си започнал да редиш плоскостите от парапета надолу...
Наистина питам а не че нещо се базикам.Знам ли може наистина така да се прави от някакви съображения.
Иначе ашколсун.Става кипра.
Айде хаирлия да е...Тая година твойта терса,догодина на още двама комшии и по-догодина фирма за саниране :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Как зидах тераса продължение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: