пон май 05, 2025 12:38 pmKrass написа: Я кажи какъв инвертор да си купя за вилата...Ей такъв като тоя в далечината.
Само малко трябва да му изчукаш капака - вижда се на преден план до къде е отлетял...

пон май 05, 2025 1:06 pmgogo7777 написа: Тоя капак от пренапрежение или от превъзбуждане е отлетял в ливадата?Въх, искам да видя как го правиш в Energo-Pro, както и последствията!![]()
Спомних си как от превъзбуда потроших нашето табло на стълба, изкорубих електромера и се свързах директно към мрежата. Занесох екектромера в местното енерго и го разбих в пода им. След това всичко се оправи....сметките се нормализираха и повече не са и помисляли да ми спират тока![]()
пон май 05, 2025 1:33 pmТрифон П.Трифонов написа: Въх, искам да видя как го правиш в Energo-Pro, както и последствията!Ако има за какво няма проблеми. Щом се справих с шопите другите са ми детска играчка.
Мъжага, хаха!
пон май 05, 2025 1:48 pmТрифон П.Трифонов написа: Сигурен съм.Така де. Като малък цопнах в казана с отварата. От тогава съм щур по цялата си глава
https://youtube.com/shorts/2zPv6eIjQ1M? ... 342C2f0jCf
пон май 05, 2025 4:30 pmKrass написа: JavelinТака е. Най-вероятно е Javelin. Видно е от това, че само един капак е излетял - слаба ракия. Направо патоки.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: