Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
Pooh - майстор
vidrata написа:
Абе ПУХ първо мислех че си картонаджия ама вече мисля че си машинописка.По мое скромно мнение (без да се обиждаш) почти никой не чете толкова дълги постове.
Машинописка съм ... или поне ми се иска :wink: А картона вече го оставих на бригадата, сега се изживявам като техническо лице - раздавам акъл, поощрения и наказания и евентуално по-специални изпълнения (колкото да не загубя тренинг) :)
Виж, просто се ядосвам понякога от ... ей така от малки неща и ме избива на литераторстване. Няма повече, обещавам само за ремонтните дейности да се изказвам
vidrata - специален-специалист
Не бе ПУХ не ме разбирай погрешно .Пиши си на воля ,виж на Велси му харесва.И браво за повишението.
rulom - модератор
То, май в нашата държава само "акъла" е останал без пари и затова всеки го раздава, ама като гледам май и него в скоро време инфлацията ще го лапне. :lol:
Последна промяна от rulom на пет окт 31, 2008 1:44 am, променено общо 1 път.
Pooh - майстор
rulom написа:
То, май в нашата държава само "акъла" е останал без пари и затова всеки го раздава, ама като гледам май и него в скоро време инфлацията ще го лапне.
Да ти кажа честно, аз от това "раздаване" си храня семейството и да ти кажа не се оплаквам ... ако при теб нещо куца - вината си е изцяло в твоя телевизор :)
rulom - модератор
Не е проблема в мен, нищо не ми куца:wink: .Спора е принципен и си говорим общи работи,ама правилата са си правила.Всичките които пишем тук си разбираме от работата, лошото е че вуйчо си предпочита полуграмотния дюлгерин, а не хора с познания и опит.
Pooh - майстор
Проблемът си остава при "вуйчо", после той ще вие на умряло и ще псува "майсторите" (обърни внимание на множественото число), че му е осрана "къщичката". Не можеш да си представиш на колко такива места съм ходил - да се оправи това което "майстора ми каза че може" или "майстора каза че ще държи", или "майстора каза че го е правил хиляди пъти" ... примерно да бутнеш колона 50/50, защото ти пречела ... какво да говоря повече!? Всеки сам си избира на кой и за какво да си дава парите, проблема е, че пак опират до мен (разбирай някой с инженерно образование) да им оправя бакиите, но плаща много по-скъпо - все пак на окепазено един път не е толкова лесно да се намери колая.
silllveto - Майсторица
Ей са чух по ТВ, че в нета има 36 000 обяви "продавам дипломи" и 700 обяви "купувам дипломи". Това сме ние.
speeDJ - помощник
Има една поговорка, която обяснява защо се купуват толкова дипломи:

Учи, за да не работиш...
ssi - специалист
Еееее "учи" , а не "купи диплома". Има разлика!

Тема "Изберете българското" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: