Аз много държа на това, да поговорим затова как и с колко можем да намалим консумацията си, например соларен бойлер (наличието му е с еднаква стойност в консумацията, като изолацията на жилището),енергоспестяващо осветление и електроуреди в домовете. И най важното, да мислим за промени на закона за енергетиката, както при контрола на инвестиционната дейност на ЕРП-тата (това пряко ни касае, заради калкулиране на разходите които те трябва да направят по договор, на нас в сметките ни), така и за либерализиране на достъпа до тази дейност от други фирми (демонополизиране).После в част Топлофикация (там са бакии страшни и спим и ги търпим от години, а трябва да кажем баста вече) оттам тези които ползват парно или топла вода могат малко да си отдъхнат.
Не ми харесват забележките от рода, "това не е наша работа" (все едно ние сме тъпи мишки) и като питаш такъв опонент това ли иска да каже, той да се озверява че това го обижда.Ако искаме да живеем като европейци трябва да имаме техния подход и потребности.
Не ми харесват забележките от рода, "това не е наша работа" (все едно ние сме тъпи мишки) и като питаш такъв опонент това ли иска да каже, той да се озверява че това го обижда.Ако искаме да живеем като европейци трябва да имаме техния подход и потребности.