• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
gogo7777 - майстор
пет май 02, 2025 10:34 pmhidrazin написа:
Няма да сЪ плашите! Тея ще хвърчат максимум до 2030-та. (силно оптимистично)
Нататък само с яко плащане.
:partyman:
P.S. Между другото ми е интересно какво и колко въоръжение сме си поръчали с първите 8 броя самолети?
Примерно колко ракети "въздух-въздух" сме си поръчали и влизат в цената?
Някой знае ли?
:?
До 2030г....е па добре е. Гаранцията за юридически лица е две години.

За ракетите, ще изчакаме някой пилот от Граф Игнатиево да се изкаже във ФБ, а може Карбовски да го изпревари :lol: :lol: :lol:
gnt69 - майстор
Вчера гледах по нова за 8 самолета са купени 12 ракети по ракета и половина на самолет. ЦЪК
LazarGanev - "Велик майстор"
съб май 03, 2025 9:26 amgogo7777 написа:
а може Карбовски да го изпревари :lol: :lol: :lol:
Никой не може да е по-бърз от един президент в "неформален разговор" с журналисти :cool:
gogo7777 - майстор
Така е, но президентите само плямпат, партенките и пропагандата е работа на журналята :wink:
DundyTheCroc - майстор
Това с блокчето ме уби, ама важното е, че останалите 69 функционират нормално :-D
bigdragon - майстор
Компетентност извира отвсякъде
В случая проблемът със самолета не е нито софтуерен, нито хардуерен, а механичен...
:shock: :shock: :shock:
След това изречение спрях да чета...
gogo7777 - майстор
Механичен щото е скинал ремък, а не цяла част (възел). Според мен проблема е в климатика, един пилот от Граф Игнатиево ми го каза.... :lol:
Да не издребняваме!
Сервитьор в квалитетен столичен ресторант може да нарича шкембето изискана супа от субпродукти по български.
Колкото да го хейти колегата му от евтино крайпътно заведение, гладен ли съм, изплющявам го като топъл хляб.

Засега това ми изглежда най-правдоподобно. Да видим какво ново ще се появи!
С вродената си недоверчивост, накрая може да не раберем истината, дори да е обявено.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Тема "F-16 Block 70" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: