• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
hidrazin - майстор
съб май 03, 2025 8:36 pmТрифон П.Трифонов написа:
https://faktor.bg/problemat-s-f-16-izst ... klevetnici
Ма не спирам да се хиля. По-назад беше праснал това:
пет май 02, 2025 2:07 pmТрифон П.Трифонов написа:
https://fakti.bg/bulgaria/968312-atlant ... ata-mig-29
Едно антибългарско НПО (Атлантически съвет на България) как веднага се активира и ... съответно написа лъжи. :-D
Хубавото е че му спряха безобразното финансиране. И още по-добре ако бъде заличено...
:partyman:
hidrazin - майстор
съб май 03, 2025 9:40 pmgogo7777 написа:
Механичен щото е скинал ремък, ...
Аха, механичния проблем не е хардуерен? :-D
Абеее... за смях станахме.
Chefo77 - майстор
нед май 04, 2025 12:19 amhidrazin написа:
съб май 03, 2025 9:40 pmgogo7777 написа:
Механичен щото е скинал ремък, ...
Аха, механичния проблем не е хардуерен? :-D
Абеее... за смях станахме.
Е как да е хардуерен? Ти твърд ремък виждал ли си?
MamaMy - майстор
Колкото и да е твърд ремъка пак е по-мек от софтуера :lol:
Николов Н. - специалист
Главния ластик ,дето върти перката се е скъсал.
hidrazin - майстор
Одеве се сетих за твоя "еър полисинг" :
пет май 02, 2025 9:20 amLazarGanev написа:
... трябват ни за мирно време, за еър полисинг ...
И покрай него се присетих за други неща...
- 2022-ра шест местен самолет прелита 7 държави от ЕС с изключен транспондер и не отговаряш по радиото.
Чинно е следван от изтребители от 6 държави. Даже в Унгария каца за малко да си зареди от туби дето дето си носи...
Накрая каца в БГ територията без НИКОЙ да разбере бре! Реакцията на Българската Армия и ПВО е като на умрял кон.
И сега с тези 8 или 16 фърчилета пак ще е така. Не разбра ли че БА я ликвидираха? Армия НЯМАМЕ бре!
Останаха министърът на отбраната, Гвардейският представителен ДУХОВ оркестър и малко "мисионери". :rock:
P.S. Та "еър полисинг" е и ще е като Воден/морски полисинг - НИКАКЪВ.
Да споменавам ли че 100-тина метров кораб се блъсна в българския бряг и НИКОЙ не разбра?

Сега, в България и Луната да падне някъде - държавата, правителството, армията, службите ... ще разберат ЧАК след публикация във ФЕЙСБУК. :lol:

Както стана и с оня кораб де... Публикация във фейса... :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Хидра, да ти го обЯсна по разбираемо - едно е да имаш хубава мотика, но бригадира да ти се кара, че не можеш да си изпълниш нормата и все трябва да ти се помага, друго е да имаш счупена мотика, дето не върши работа, а трето е се Явиш на къро без мотика. И в трите случая ще требе да ти се помага, ама фчепетлението е различно. :cool:
hidrazin - майстор
нед май 04, 2025 10:33 pmLazarGanev написа:
Хидра, да ти го обЯсна по разбираемо ...
Амиии... Нищо не можеш да ми обясниш. Що'т си далеч от мат'риала.
Ма ти даже не знаеш каква е функцията на оня "еър полисинг"... :-D
Да не си въобразяваш че някакви си F-16 денонощно ще фъркат за да правят "еър полисинг" бре? Смях!
По тая причина, и като е ясно колко е ПЛОЩТА и РАЗМЕРИТЕ на БГ, то за "еър полисинг" и 8 самальота са ни са много. :)
Останалите 8 просто ни ЗАДЪЛЖИХА да ги купим, за да вземат едни добри кинти от бедна БГ. (Не по нейна вина.)
P.S. Нещо като "новата" АЕЦ дето ще ни излезе през носа. Цената и в краен вариант няма да е под 35 МИЛИАРДА долара, и по скоро към 40 МИЛИАРДА, които и внуците ти ще плащат, и никой няма да ги пита... :rock:
А ти би трябвали да им обясниш че е И по твоя вина... Ясно защо.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ц, не става схемата с 8, ма няма да ти тормозя мозъка. За сумата на реакторите сигурнонси прав, вярвам, че имаш и по-добро предложение, съгласен съм, че и аз съм виновен, пък ти вероятно си невинен, не знам защо, но карай.😀
hidrazin - майстор
пон май 05, 2025 1:34 amLazarGanev написа:
Ц, не става схемата с 8, ...
Схемата не знам дали става, ама схванаФ номера:
Попа и Попадията правят лютеница пред дома си. Попа влиза до вътре и изведнъж минава един джип, и взима Попадията. Попа вижда и тича след тях, но не може да ги хване. Попа вика полицията обяснява как е станало, а полицията го пита дали е бил джип? Той отговаря: - Да! Полицията: - Какъв е номера? Попа: - Еми номера е ясен ще я так...ват и ще я върнат…
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "F-16 Block 70" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: