• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
ivanovbg - майстор
hidrazin написа:
Явно
Що не ми верваш бре? Голем си неверник да знаеш :lol: :lol: :lol:

В интерес на истината не са успявали да срутят вертикално надолу почти нито една сграда( виж в тубата ), а терористите със страничен удар са свалили 2. Но както казах сградите са предвидени да издържат на земетресение. Според теб колко е натоварването по вертикала при едно слабо земетресение с магнитут 3 по рихтер? Мисля че е доста повече от тежестта на 10-15 етажа. А при 5-6 -та степен? Конструкцията е нарушена не в основите , а доста по високо. Надолу е здрава и в отлично здраве.
kozl - майстор
Иванов гоуем експерт си нема що :lol:
Колоните носят докато се изкълчат. В зависимост от к-цията разрушаванмето и на една колона може да събори сградата. Този самолет какви щети е нанесъл директно на к-цията :? Следва пожар. Загуба на устойчивост, изкълчване на колоните и горните етажи тръгват надолу. При срещата динамичната сила от падащите горни етажи се предава и на долните и на горните колоните. Етажите рухват в двете посоки и нагоре и надолу от мястото на самолетния удар. Освен това на никой не е ясно какво се е случило по асансьорните шахти и до къде може да е навлязло самолетно гориво по тях като разпространи пожара в долните етажи. Пожар в небостъргач, подобно на едноименния филм "Ад под небето".
Може ли небостъргач да се килне и да падне на една страна :? От каква сила. На самолетния страничен удар издържа. Сградата пада по късно и аз приемам, че причината е загуба на устойчивост на к-цията вследствие нагряване от пожара. Динамичните сили са от ускорението на масата под въздействие на земното притегляне и са насочени към центъра на земята, демек отвесно. Ефекта на пирамидите с карти.
MIRO_073 - майстор
Гледайте този документален филм.
https://www.youtube.com/watch?v=b6--6gYr-PI

В Колибка.ком го има и преведен.
hidrazin - майстор
Пак ли конспирации? Мисля че са достатъчни. :-D
:partyman:
egomen66 - майстор
hidrazin , е най близко до истината. Това е много добре подготвен терористичен акт. Подготвян е дълго време...със всички проучвания , обучения , и логистика. Целта на терористите бе ,показност и привличане на вниманието на целия свят. CNN им свършиха страшна услуга...не че ги упреквам...в такива времена живеем. :partyman:
MIRO_073 - майстор
hidrazin написа:
Пак ли конспирации? Мисля че са достатъчни. :-D
Отдели един час да го гледаш(ако не си го гледал). Има много данни включително и коментирани от Вас за тегло на небостъргачите, бетона, стоманата, обема на останките и не само...
egomen66 написа:
Това е много добре подготвен терористичен акт. Подготвян е дълго време...със всички проучвания , обучения , и логистика. Целта на терористите бе ...
Кои терористи :? Тези в костюми ли?
egomen66 - майстор
MIRO_073 написа:
Това е мое , необвързващо мнение. Затова съм написал , най-близко до истината...а каква е тя ,времето ще покаже...ако сме живи дотогава.. :partyman:
Последна промяна от egomen66 на нед яну 17, 2016 8:45 pm, променено общо 1 път.
ivanovbg - майстор
egomen66 написа:
hidrazin , е най близко до истината. Това е много добре подготвен терористичен акт. Подготвян е дълго време...със всички проучвания , обучения , и логистика. Целта на терористите бе ,показност и привличане на вниманието на целия свят. CNN им свършиха страшна услуга...не че ги упреквам...в такива времена живеем. :partyman:
Никой не спори, но сега говорим кои са бутнали кулите, а не кои са забили самолетите :wink:

MIRO_073 - майстор
MIRO_073 написа:
А това е мое също необвързващо мнение. 11,09 е много изгоден за прикриване на финансови, политически, криминални и какви ли не още злоупотреби, но най-вече финансови и властови намерения. И това е мое също необвързващо мнение.
egomen66 - майстор
ivanovbg написа:
но сега говорим кои са бутнали кулите,
Е ми , ще има да гадаем , и да си чешем клавиатурите... което не е лошо... в тази тема може. Във другата тема е опасно...че тук о виж , Тинки подкарал , някой опасен за него и околните Форд. :lol:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20

Тема "Нова версия за 11.09" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: