• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 20
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
kozl - майстор
Да помня го ДЕМАГ-а. А аз от ВИАС един път, един месец и добри пари платиха за бригадата. Повече от как като завърших и почнах инджежер на заплата :shock: А виетнамчетата ме научиха да плювам заварка с ел.жена :-D
jordanvass - майстор
То май всички сме били там по едно и също време, да гледаме как Голямата патица ще качи 800 тона купол. А виетнамците помните ли как спяха на обедната почивка по на една греда 30см широка на 15 метра височина? Спи и не пада. На мен ми настръхваше козината само като се кача горе, а оня спи! :lol:
profesionalist_wood - майстор
А аз дори имах колега който по късно се занимаваше с моята професия,иначе по-рано е бил директор на АЕЦ

Ама и Торбалан също бачка в АЕЦ-а :lol:
Последна промяна от profesionalist_wood на пет мар 25, 2016 3:21 pm, променено общо 1 път.
nikolovvd - майстор
Най-много падаха поляците. Докато бях там един падна от 30-тина метра.
Виетнамците пък не признаваха загражденията с предупреждение за радиация, когато се правеше гама дефектоскопия на заварките на тръбите. Като се е прибрал във Виетнам сигурно е светел през нощта. :-D
Дайте тук да си направим групата на ,,АЕЦ-майстори,, :-D И мен ме влече ядрената енергетика :lol:
nikolovvd - майстор
Май ако се съберем ще има много да си приказваме и не само по тази тема.
Какво стана с ДЕМАГ-а ? Някой да е мяркал крана днес? :?
torbalan - Дървен философ
Демазите още в началото на демокрацията фанаха крачка на некъде. Така и не се разбра къде са.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Разглобени, на склад, а оттам полекинка на вторични
Може би
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 20

Тема "Нова версия за 11.09" | Включи се в дискусията: