Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
sek.1 - специалист
Вчера отивам да си платя сметката за ток в касата на ЧЕЗ на четвърти километър там имаше винаги две работещи гишета и цялата операция отнемаше няма и две минути та от тоя месец тия нещастници дали събирането на сметките на друга фирма ИзиПей и сега пак на две гишета се плащат сметки за ток ; парно; телефон; мобилни телефони; Интернет доставчици ; кабелни оператори и не знам още какво естествено група революционно настроени пенсионери окупира от сутринта гишетата със сметките на целия блок и операция която преди траеше няма и две минути вчера отвисях два часа. За капак вчера следобед имаха някаква авария и ни оставиха в петък вечер почти пет часа без ток и как да им е_ _ш майката на тия нещастници :finga:
Антония - специалист
И от споменаването на 5-часовата авария разбираме, че sek.1 живее в Младост :)

Един съвет от мен -- плащай всичко онлайн през epay. Не съм стъпвала в каса на която и да е фирма от години и, вярвай ми, грам не ми липсва. Имаш достъп до интернет, виждам, предполагам, че имаш поне една дебитна/кредитна карта... колко му е да се регистрираш и да решиш проблема с опашките веднъж завинаги? Получавам всички сметки по мейл, не разчитам на хартиените, които периодически заЧЕЗват, и аз не знам къде, всичко е ток и жици :lol:
sek.1 - специалист
Живея в Изгрев ама явно аварията е била много голяма вече и аз ще мина на плащане по интернет . Касата на четвърти километър ми беше много удобна защото почти всеки ден минавам с колата покрай нея и отпред си има паркинг всичко беше толкова просто и удобно. Сега вече на практика няма каса на ЧЕЗ в София в която да не висиш с часове .

Тема "ЧЕЗ ПЪЛНИ ИДИОТИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: