• 1
  • 2
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
domashen___maistor - напреднал
Здравейте майстори и майсторици :)
гледах едно клипче което много ме впечатли , и предполагам ,че тук ще има компетентни хора които да издадат тайната за изобретяването на това великолепно (поне за мене ) творение :)

http://www.vbox7.com/play:71584d7bc9
pavkatay - майстор
Този като го гледам как е засмолил златните рибки(ако са истински) се сещам за един колега тук във форума как ме навря на куче в гъза, че съм застрелял няколко пъдпъдъка. В последвалата дискусия се оказа, че този същия си коли прасето с нож, но това било хуманно :-D .
stiv1961 - майстор
Помним, помнимммм...темата, ама нещо не мога да я открия :-D .Голям майтап беше....
MrMurdjo - майстор
Ми-и, и аз го коля с нож, кога нямам ловджия под ръка.
Тази година пък ловджията така го гръмна, че само му писнаха ушите на прасето и го гонихме да го доколваме :-D
Обаче и в двата случая прасето хич не е щастливо, от мен да го знаеш.
fox_vt - майстор
В тоя ред на мисли братчеда навремето реши да направи добро на прасето и да го гръмне със пиштофа в главата.Ама нещо май не беше преценил къде е главата къде почва зурлата и се оказа че го пуфнал се едно в носа.Ефекта беше побесняло и хич недоволно прасе :axe:
MrMurdjo - майстор
Горе-долу същото беше и при нас - дупка от бренеке в ухото на прасето и леко изорана челна кост на черепа, но никакви фатални поражения :-D
pavkatay - майстор
Направо се отплеснахме от темата :) .
Онази тема за пъдпъдъците е изчезнала, но май там бях споменал как в една такава зимна вечер се прибрах от лов мокър, премръзнал и с две живи патици(ранени в крилата). Цяла вечер търсих кой да ги заколи в банята, защото аз животно не съм клал.
А питомно прасе съм стрелял няколко пъти с пистолета(успешно :-D ), но и от това се отказах.
пп По въпроса на автора няма какво да кажа-просто направих асоциация, но май всички сме така :) .
Последна промяна от pavkatay на чет фев 09, 2012 12:03 am, променено общо 1 път.
tgv - специалист
Това не е ли "Хайка за Вълци" от И.П.
Да не хванете да се Изпозастреляте?
Кой ще е Солен Калчо?
marian1 - майстор
Бах ти изкуството, ако за него е необходимо да се отнема живот! Има ли мераклии, да му станат модели и да бъдат увековечени а? И преди да скочите ще обясня мирогледа си: Едно е да убиваш за да се храниш - едно е да убиеш за удоволствие ( изкуството).
taxi855 - специалист
Доколкото разбрах аабсолютно всички рибки бяха нарисувани и точно това е интересното в клипа!!!
  • 1
  • 2

Тема "Не е за вярване !!!!! Трябва да се убедите сами" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: