• 1
  • 2
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
hidrazin - майстор
Ако на някой му се намират руски ВЧ генератори Г4-141 или Г4-142 да свирка. Ще се разберем.
Решил съм да зарязвам тоците и и да ставам биолечител като Джуна.
Да ама ще ми трябват 2-3 такива генератора за да си направя и аз един такъв биокоректор като на Джуна.
:shock: :shock: :shock:

Изображение

:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
В продаже. Малко над Е 1000. Колко броя искаш?
hidrazin - майстор
n_a написа:
В продаже. Малко над Е 1000. Колко броя искаш?
:-D А може ли на лизинг? Ще плащам от сеансите. :lol: На такава цена - благодаря. Ще си карам с каквото имам.
Около 6-7 осцилоскопа, два Ч3-54 със сменяеми блокове комплект и един АЧХ Х1-54. Все си мисля че ще се получи по-атрактивна камара от уреди. :shock:
А да ти се намира нещо неработещо и по-тънко като цена? Ша го напълня с мигащи светодиоди за камуфлаж. :cool:
Chefo77 - майстор
Някой друг стар лампов усилвател, малко стари диоди, 2-3 брояча от касетофон и си готов.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
hidrazin написа:
А да ти се намира нещо неработещо и по-тънко като цена? Ша го напълня с мигащи светодиоди за камуфлаж. :cool:
Мииии имам емдиеф с дупки имам и спрей имам и некви плексигласи. Става! Имаме сделка!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Майтап, ама Джуна я отървах преди 20-30 години. Какво прави с тези техники?
hidrazin - майстор
Де да я знам какво прави. Сигурно се прави че лекува и с хапаратурата всява респект. :?
Chefo77 - майстор
Като И гледам апаратурата, по-скоро всява смях ...
hidrazin - майстор
n_a написа:
https://www.youtube.com/watch?v=djbzYP-7oJs
На 11 минути и 20 секунди се виждат генераторите. Там забелязвам и един С1-94 - евтиния. Ще я ударя по осцилоскопи.
В дясно от осцилоскопа още един генератор Мередиан Г4-143/4. :-D
  • 1
  • 2

Тема "Биокоректорът на Джуна Давиташвили" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: