Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
hidrazin - майстор
На 17-ти, другата неделя пак ще трябва да ходя и да гласувам ... референдум.
Демек ще трябва да сляза с асансьора и да мина цели 200 метра в ЕДНАТА посока до секцията.
Същата секция както и при другите гласувания. УжаСт УжаСна!!! :shock: :lol:
:partyman:
P.S. Да си допиша за какъв референдум става дума:
Подкрепяте ли Община Казанлък да получи и ползва безвъзмездно имот в частна държавна собственост „Дом-паметник“ на връх Бузлуджа за 10 години?
Последна промяна от hidrazin на нед ное 10, 2024 10:27 pm, променено общо 1 път.
addicted - специалист
Ама я не се занимавай, е_ем ти демокрацията.
hidrazin - майстор
нед ное 10, 2024 9:46 pmaddicted написа:
Ама я не се занимавай, е_ем ти демокрацията.
Аааа... НЕ!
Когато не гласуваш оставяш ония дето узурпират властта от десетилетия и се самоизбират, да продължават да го правят.
Макар след последните избори да стана ясно че гласът на даден човек няма никаква стойност,
(изборите реално се правят от СИК които се оказа масово ги манипулират), то ИМА НАДЕЖДА.
След няма и V века, ще имаме честни и не манипулирани избори, евентуално...
Все пак с въвеждането на видео при СИК лъсна как се правят избори у нас.
То и последните десетилетия е било така в по-голяма или малка степен, ама не сме го виждали.
Така че има някакъв шанс, макар и малък...
P.S. Забравил съм да пиша за какво гласуване на 17-ти ноември става дума.
Ще коригирам...
vlax - майстор
Не се оплаквай,нали казват че България е Швейцария на Балканите :) Всяка седмица на референдум :-D
kozl - майстор
нед ное 10, 2024 8:44 pmhidrazin написа:
На 17-ти, .........
Аз не вдявам за какво и е на общината този паметник :?
Те и социалистите си не тачат паметника.... Оставиха го в разруха.
Всъщност аз не съм към общината, т.е. няма да гласувам, но ако трябваше да гласувам :?
ESPACE - майстор
Защо не го прехвърлят към Министерството на културата и да му сменят статута на музей, паметник на културата или там каквото измислят.
DundyTheCroc - майстор
Днес чета, че Васко ДС-то щял да прави музей на комунизма, да му дадат чинията да я оправи, ще има и достатъчно място да нареди вътре снимки на цялата рода :-D
miroki - майстор
Ако всички ходеха да гласуват, нямаше да ходим всяка година по два пъти, но така е.
И да се гласува на хартия се разбра, че няма никакъв смисъл.
kozl - майстор
пон ное 11, 2024 3:34 pmmiroki написа:
Ако всички ходеха да гласуват, нямаше да ходим всяка година по два пъти, но така е.
И да се гласува на хартия се разбра, че няма никакъв смисъл.
Ако всички .....
Ти това вярваш ли го?
Ако пропорцията се запази, какво ще е по-различното ако са гласували всички :?
Освен ако знаеш за тези, които не са гласували, за кого ще гласуват, ако гласуват :lachtot:

Ако махнат хартията, тези де не могат да гласуват с машини, за кого ще гласуват :?
Николов Н. - специалист
Прага за влизане в парламента трябва да се вдигне поне на 6% и да е мажоритарно гласуването. Партията с най-голям резултат трябва да има право да предложи председателя. Гласуването дали е с машини или хартия не решава въпроса с измамите и купеният вот. Около 1/6 от страните в които се провеждат избори ползват машинно гласуване.

Тема "Писна ми от гласуване, референдуми, касиране..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: