• 1
  • 2
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
hidrazin - майстор
Забавно:

ТУК вече не е толкова забавно - ЦЪК

А ей тук СЪВСЕМ не е забавно. :-D

:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Минах през такова. Докато не стъпиш там, не знаеш как ще реагираш.
hidrazin - майстор
чет яну 16, 2025 10:24 pmn_a написа:
Докато не стъпиш там, не знаеш как ще реагираш.
Аз знам. Там мога да "стъпя" само вързан и в чувал. По собствено желание - НЕ.
Просто не мога да изпия толкова водка. :-D
На по-високо от жена НЕ СЕ КАЧВАМ !
:partyman:
chapara - майстор
Старо🥂

Без чувал съм се разхождал😜
Lisko - майстор
Чапара, това е сравнително нова структура, собственост на индианците хуалапаи, продават скъпи билети и "забранено снимането със собствен апарат". Големия каньон има много други "точки" за достъп с чудесни гледки (едно на ръка пътеки до долу)
Ходили сме многократно от всички страни, включително миналата година. Но този мост го пропускаме.
Недолюбвам места където не ми дават да снимам, особено природни гледки. Айде за картини, икони, мощи и др дето се развалят от светкавици - разбирам.
torbalan - Дървен философ
чет яну 16, 2025 10:24 pmn_a написа:
Минах през такова. Докато не стъпиш там, не знаеш как ще реагираш.
Аз знам - ще напълня гащите с адреналин. :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет яну 17, 2025 2:59 amLisko написа:
...
Недолюбвам места където не ми дават да снимам, особено природни гледки. Айде за картини, икони, мощи и др дето се развалят от светкавици - разбирам.
Дам, за да платиш на техния фотограф. Видях му ужасните снимки и отказах. Но само метър по пътеката и се променя всичко. Мозъкът човешки е странно нещо.
Всъщност, не на всеки действа. Има хора имунизирани срещу магията :-) Не знам защо се гордеят с това :-)
kozl - майстор
Ма ко се прехласвате по чуждото :?
Оно и у нас има мноо по-йовтини адреналинови мостета.
С тази разлика, че по габровски вместо стъклен под, стъпвате по клатещи дъски и прескачате неостъклените прозрачни участъци.
М-м да стъклото е скъпо [-(
На дяволската пътека.
Най много страдаха ръчичките ми. Носих една безстрашна девет килограмова джак-ръселова кучка.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Аз имам история с височини. Богата история :cool: От една случка, с абсолютна сигурност знам, че човек, който е добре поставен, може невъзможното, щом трябва
  • 1
  • 2

Тема "Стъклени мостове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: