Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
fire73 - специалист
имам една тема за климатика - http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=8454 ... но тук ще пиша за това че ме изиграха от Хипермаркет "Зора" за което смятам да ги съдя! И фирмата изпълнител ЕТ "Валентин Митов" - Враца /с регистрация с.Пудрия, общ.Криводол/ са пълни неграмотници относно монтаж на климатици - ако попаднете на тях - директно се отказвайте от услугите им! ... какво стана - Зора ми ги пратиха щото уж имали право да монтират климатици Fujitsu /после се оказа че нямали/ ... а те претупаха работата и не изолираха медните тръби отделно ... въпреки че ги попитах така правилно ли е! ... а сега ще бера ядове щото те пък не са оторизирани от вносителя но Fujitsu!
Takezo Sensey - модератор
има комисия за защита на потребителите :idea:
fire73 - специалист
takezo написа:
има комисия за защита на потребителите :idea:
днес вече подадох жалба там и сега ще чакам :-D
prascho - майстор
Надай се. В тая скапана държава нищо не става.
asenlynch - специалист
Жалко, но подобни пробни проблеми не са никак малко... :evil:
Но дерзай!Недей да си мълчиш, пък дано успееш да постигнеш нещо!
velsi - Почетен майстор
Става, става. Специално тези от КЗП не си поплюват. Скоро имаше един случай с един познат за някакъв телевизор, дори писаха в местния вестник.
CARRION - специалист
Ако от комисията сметнат, че не е интересно за тях може и да те пренебрегнат. НО ако това ти се случи ти ПОЗВОЛЯВАМ да ги тормозиш всеки ден докато ти обърнат внимание, бил съм свидетел на такава техника в продължение на 4-5 дена и накрая подейства (случеят беше с една прахосмукачка, ама и колежката ми не си поплюваше). Пожелавам ти да имаш големи успехи с БЮРОКРАЦИЯТА, а може и да ти монтират НОВ климатик от оторизиран екип.
fire73 - специалист
всъщност на климатика нищо му няма - работи си перфектно - просто не са изолирани тръбите, което пък ще доведе до намаляване на КПД-то ... ама ако гаранцията не ми важи - тогава ако трябва да ми монтират нов - съгласен съм! :lol:
velsi - Почетен майстор
Това за тръбите не мисля, че ти е някакъв проблем, но самия факт, че оставаш на практика без гаранция е достатъчно основание за разправии. Между другото КЗП точно в това са най-силни: договори и прочее бумажтини, така че не вярвам да не откликнат. Успех!
fire73 - специалист
доколкото знам по едната тръба се движи студен, а по другата топъл фреон ... и като не са изолирани една от друга се получава топлообмен - т.е. лятото тази която вкарва студен фреон за да охлажда ще се затопля малко от другата - не че няма до охлади, но ще трябва малко повече време - а от там и малко повече ток ... аз за какво съм дал 1800 лв /с монтажа/? ... да бях взел тогава климатик за 800 лв. .... така че хем не е проблем, ама си е проблем - това че електрониката и другите механизми работят перфектно, не означава че климатика, при този монтаж, ще е ефективен толкова за колкото е направен!!!! ... а за гаранцията вече си е проблем!

Тема "Какви ги вършат от Хипермаркет "Зора"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: