Всичко за дърводелството
Alpha - специалист
Здравейте,

Някой знае ли сериозни дърводелци - мебелисти в София, които приемат поръчки за мебели от шперплат бреза?
Имам идея за няколко сравнително малки неща - масичка, шкафчета, които по нищо не са особено сложни, но трябва да се изпълнят професионално и с мерак.

Поздрав!
Lisko - майстор
Виж Маврутчо от форума дали ще се навие.
cvetomir_77 - специалист
чет яну 08, 2026 11:17 pmLisko написа:
Виж Маврутчо от форума дали ще се навие.
Доколкото аз знам Маврудчо живее някъде около Пловдив.
Alpha - специалист
Да, реално трябва да е някой в, или "около" София.
nikolson - майстор
Може да се консултираш с фирма, която търгува с шперплат.

Линкът е примерен, има и други. Обикновено търговците познават клиентите си.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет яну 08, 2026 10:36 pmAlpha написа:
... сериозни дърводелци - мебелисти ... мебели от шперплат ... бреза
Имам идея ... няколко ...сравнително малки неща... масичка, шкафчета... по нищо не са особено сложни... но трябва ...да се изпълнят ... професионално... с мерак.
Подготвен ли си за отказваща цена?
chapara - майстор
нед яну 11, 2026 3:22 pmn_a написа:
... сериозни дърводелци - мебелисти ... мебели от шперплат ... бреза
Имам идея ... няколко ...сравнително малки неща... масичка, шкафчета... по нищо не са особено сложни... но трябва ...да се изпълнят ... професионално... с мерак.
Подготвен ли си за отказваща цена?
Това е па що за питане. Човек винаги тябва да е готов за тази стъпка. Било по убеждание, по липса да финанси или по необходимост. Все пак пазарна, луда икономика.
Alpha - специалист
За това мисля, че всеки е винаги готов, и без да го знае, и просто да откаже :-D

Сега сериозно: след като се получат поне две независими офрети ще стане ясно дали мога да направя целия комплект, или ще трябва да комбинирам с нещо готово, за нещата които са откриваеми на пазара, и ще ми свършат работа като компромисен вариант.
PIP - майстор

Имам идея за няколко сравнително малки неща - масичка, шкафчета, които по нищо не са особено сложни, но трябва да се изпълнят професионално и с мерак.

Поздрав!
Щом имаш идея и са сравнително малки и не особено сложни защо не си купиш един циркуляр и не си ги направиш в духа на форума. Предполагам имаш винтоверт, виброшлайф, четка/мече и рулетка.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Нищо няма, видял е някоя картинка и...

Тема "Мебели от шперплат бреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: