• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
gogo7777 - майстор
Имах в предвид пълнежа, не друго. Може и да не съм разбрал идеята :wink:
chapara - майстор
Примерно с двустранен нут.
MamaMy - майстор
При дебелина на вратата 4см какво по ефективно от фибрана да сложа? Вата или стиропор? Все си мисля, че каквото да сложа все ще е по-добре от сега. Най-добре да е твърдо за да не се свлича. Така или иначе трябва да залепя шперплата по средата за да не се изтумбва. По-добре да стегна тези врати отколкото да слагам нови.
PIP - майстор
Аз на вратите на работилницата съм слагал 2см каменна вата плътност 130кг/м3, но осовно за шумоизолация, топлоизолацията е на второ място. esp-то i xsp-то кънтят иначе за топлоизолация стават. Но не знам колко ефект ще има, защото няма да можеш да сложиш 2см, според мен по-добре си сложи нови табли от 20мм шперплат и боядисай целите врати и ще станат като нови.
MamaMy - майстор
Защо да не мога да сложа 2см фибран, даже 4см ще сложа. Звука не ме притеснява. Ще сложа по 1см шперплат от дете страни и ще боядисам. Предполагам, че няма да си личи, че са преправяни.
PIP - майстор
е ти шперплата върху рамката ли ще го ковеш?
MamaMy - майстор
Да. На долната част на рамката е кован външно. Дори ще го залепя изцяло. След боядисването изглежда добре. Ето ви една на не ремонтираното крило. Понеже тези стаи ги ползвам за складове, тях ще ги правя последни.

Прикачен файл

0-031.jpg
nikolson - майстор
И с полиуретанова пяна става.
  • 1
  • 2

Тема "Редени дървени врати" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: