Всичко за дърводелството
привет мога ли да запитам за ножове за фреза за табли за врати от каде да се намерят :2thumbs:
PIP - майстор
Градски, аз поръчвам директно от тук. Избираш каквото ти трябва, обаждаш им се по телефона и поръчваш. След два дни е в офиса на спиди, плащаш и действаш.
androdd - напреднал
А фрезери с опашка като за оберфреза ф6/8 от къде могат да се намерят. Окомплектованите боклучки, които продават в бриколажа не ги броя.
evdoki - специалист
Чувам доста добри отзиви за Тека
androdd - напреднал
Имат избор, но нa CMT(каквото те внасят) повечето интересни фрезери са с опашка ф12. Аз си търся ф8.
evdoki - специалист
Киров (отвлечения) продава на Бош фрезери ф8
androdd - напреднал
Интересното е, че винаги в Киров съм за някоя машина и за фрезери не ми е хрумвало да питам. Само дето имам спомен, че Бош нямаха особенно голям асортимент ама може и да съм се объркал.
спарки имат комплект 10 фрезера 8 мм на 63лв
hameleon - специалист
Имам няколко комплекта профилни ножове на габровската "Проинст",много съм доволен .За съжаление изгубих телефоните за контакт ,ако някой знае как може да се влезе във връзка с тях,моля да сподели!
androdd - напреднал
Гугъл се прави, че знае: http://www.bgcatalog.com/showcomp.php?cid=396726 Сайта им не работи, но има телефони. Мен най ми е мерак за фрезер за сглобка гребен като се наложи да си снаждам разни дъски.

Тема "ножове за фреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: