• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
unclebim - специалист
И аз се чудех между двете, тази оферта наклони везните, с доставката идва 70 паунда, или 157 лева: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001 ... ss_product
shadowman - майстор
Чета и гледам и аз май ще взимам след време и за сега гледам ко има в ebay, и като гледам като компромис бих взел спаркито за над 300 пари. Бош няма да взема щото тия новите нещо ни ми харсват а пък са много пари. Инак може да е Freud или нещо ако изпадне от някъде.

цък
rosso m - специалист
На freud цените са им много добри но не и на българския пазар
maroka - специалист
Вземи си тази оберфреза

Има я в ТЕКА, има сервиз и ако се наложи става сравнително бързо. Здраво и мощно добиче. Няма нещо, което да я затрудни.
Като цена не е евтина, но пък знаеш, че имаш винаги готов професионален инструмент.
georgebg - специалист
unclebim написа:
И аз се чудех между двете, тази оферта наклони везните, с доставката идва 70 паунда, или 157 лева: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001 ... ss_product
Благодаря на всички за съветите, но след като направих наново преоценка на плюсове и минуси , на перспективата за сегашния ремонт и впоследствие хоби по някой и друг дървен мебел, се спрях на боша от линка, мерси и на колегата, сега вече чакам да видим кога ще го доставят :)
svetliopi44 - Чирак...
maroka написа:
Вземи си тази оберфреза

Има я в ТЕКА, има сервиз и ако се наложи става сравнително бързо. Здраво и мощно добиче. Няма нещо, което да я затрудни.
Като цена не е евтина, но пък знаеш, че имаш винаги готов професионален инструмент.

Доста мощна ... колега каква и е цената ,че не видях в сайта цени.
maroka - специалист
Преди доста време беше около 550 лв, сега може и да е паднала цената, макар да виждам че е нов модел. Тази, с която съм работил е 1,7 КW.

Само ти споменавам, че съм я тествал в реални условия с доста други марки - няма конкуренция. Можеш да си сигурен, че каквото и да ти се наложи да правиш с нея ще стане. Като почнеш от нутове и фалцове, и стигнеш до криволинейна обработка на термоплотове.
shadowman - майстор
Информация от първа ръка. Току що звъннах на един от магазините и вчера била продадена последната фреза в Пловдив и тя е била единствената тък. До довечера ще разберем дали ще има скоро, значи цената и е 503 пари, но е била на промоция с цена от 420 пари.
dbelev - специалист
И пред мен стои същия избор Sparki 205 или Bosch 1400. В една от темите Velsi не се изказва ласкаво за Sparki-то. Колега georgebg пристигна ли ти машинката? Има ли проблеми с доставката? Би ли споделил опит? Какви рутери използваш? Намират ли се?
  • 1
  • 2

Тема "Помогнете за оберфреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: