Всичко за дърводелството
Здравейте, майстори !

Реших да отворя и темата за струговане на дървесина.
Напоследък много съм се запалил по този начин на "художествена изява". За съжаление не открих почти нищо от български майстори в нета.Основно американци и западняци показват завидни умения в тази сфера.
Мисля ,че има и други фенове на дървоструговането
и тук ще видим интересни творби,които да ни изпълнят с красиви и приятни чувства.
Така както се чувстваме разглеждайки произведенията на дърворезбарите от този форум.
Ще се опитам да кача една от моите аматьорски стругарски творби .
Този път май успях със снимките :?

Прикачен файл

SSA56131 2.JPG
SSA56131 2.JPG (213.36 KиБ) Видяна 2860 пъти

Прикачен файл

SSA56130 2.JPG
SSA56130 2.JPG (221.92 KиБ) Видяна 2860 пъти

Прикачен файл

SSA56138.JPG
Този така наречен "лешник" е комбинация от дърворезба и струговане.
SSA56138.JPG (231.72 KиБ) Видяна 2860 пъти

Прикачен файл

SSA51738.JPG
SSA51738.JPG (155.22 KиБ) Видяна 2860 пъти

Прикачен файл

SSA51743.JPG
SSA51743.JPG (156.22 KиБ) Видяна 2860 пъти
doctor - специалист
Приятелю здравей, явно не четеш много напред ,затова приемам , че само си разменил думите в заглавието на новата ти тема. Можеш да погледнеш какво започнахме като разговор на 10.05.2010г. в същата рубрика на форума.Иначе , разбира се , че се радвам на всичко , което се показва . Желая успех!
Доктор.
Здравей, Докторе !

Извинявам се за това ,че не съм видял темата започната от теб на 10.05.2010. Ако може модераторите или някой друг да прехвърлят моите коментари във вече съществуващата тема ,за да не се размиват нещата във форума.Аз не съм много спец в тия неща.
Но се радвам на това,че си повдигнал въпроса за българското дървоструговане.Много интересен занаят.И доста красиви неща излизат от едно на пръв поглед обикновено дърво.

Тема "Дървоструговане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: