Всичко за дърводелството
DTIvanov - специалист
За непрофесионалист се справяш много добре! Давай в този дух :) . За луфтовете на вратите най-общо казано в готов вид (кантирани) ги прави 3 до 5 мм по-малки от съответния шкаф. За монтиране на обикновени водачи и метабокс този пистолет http://www.balkanyug.bg/new/index.php?p ... t&Itemid=4 е перфектния помощник, струва 10-тина лв. и ще ти облекчи живота неимоверно. За смятането виж електронните каталози на Хетих, Хефеле и т.н. Там на съответните раздели (ролкови водачи, метабокс и т.н.) има подробни схеми за монтаж. Дано съм бил полезен.
Още веднъж поздравления за направеното и продължавай в този дух!
stoqn_minkow - помощник
Благодаря много за съветите и добрите оценки :-D
Пистолет за монтаж на водачи ей такова чудо до сега не бях чувал и виждал. А от къде може да се закупи и какъв е принципа му на действие ?
stoqn_minkow - помощник
Ето и първата ми спалня :-D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
DTIvanov - специалист
stoqn_minkow написа:
Благодаря много за съветите и добрите оценки :-D
Пистолет за монтаж на водачи ей такова чудо до сега не бях чувал и виждал. А от къде може да се закупи и какъв е принципа му на действие ?
Принципът на действие е много прост, а освен Балкан Юг го предлагат и други фирми. Виж в Кент импекс и по магазините, които продават обков.
Успехи в майсторенето!
peter_m - специалист
Съвет: Обърни внимание на мебелите в коридора - не ти съвпада фладера (шарката). Или не е рязано като се спазва фладера (направи забележка на фирмата, която ти е правила разкроя), или си сменил местата на чекмеджетата :)
l_bonev - специалист
Прав е колегата peter_m за фладера на вратичките ще изглежда по добре.Пистолета за релси може да си го вземеж точно от фирмата на снимката Балкан юг.Иначе си се справил перфектно. :-D
Smarin - специалист
Добре се справяш но продуктите ти бият на еФтино , та чак дразнят . Вкарай малко дизайн :) , инак еФтина мебел под път и над път
ivanov6600 - специалист
Ще споделиш ли къде ти разкрояват плоскостите.
stoqn_minkow - помощник
lazo_2 написа:
Добре се справяш но продуктите ти бият на еФтино , та чак дразнят . Вкарай малко дизайн :) , инак еФтина мебел под път и над път
Е не са професионално майсторство, но с подръчни материали и малък бюджет се гони функционалност не красота. Не се хваля с развито въображение и ще се радвам ако някой сподели своя идея, която да ми бъде в помощ с дизайна. :?
ivanov6600 написа:
Ще споделиш ли къде ти разкрояват плоскостите.

В "Айсберг" по пътя за Каменар. За сега там са най-коректни, бързи и с голям избор, а и цените ми понасят (това е мое мнение) може и да има и по-добри споделете.

Тема "И аз да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: