Здравейте,
решил съм да си направя маса за кухнята, която да се разтяга.
Кой механизми са качествени и къде има избор?
Потърсих Блум, но там за маси не можах да намеря.
Намерих синхронен на омния- това читава марка ли е?
След като ще го правя, съм готов и да дам повече пари и за някаква изгъзица. Например ако има такива, които да повдигат автоматично средната част на плота или нещо такова.
Бях решил да си купя маса, но в магазините направо се излагат.
Трябва ми да е широка не повече от 70см, а избора на такива е малък.
По снимка харесах една, но като видях, че няма кантове на страниците отдолу и канта на плота е снаждан от 2 по тесни и реших да си направя сам.
Харесах си и една кръгла и какво да видя... Механизмите за разтягане бяха сложени от външната страна на страниците и "красиво" лъщяха на дървената маса.
Ако механизмите не се събират във вътрешния размер на моята, то смятам да направя 2 от страниците да се движат с плотовете при разтягане, като чела на чекмеджета.
решил съм да си направя маса за кухнята, която да се разтяга.
Кой механизми са качествени и къде има избор?
Потърсих Блум, но там за маси не можах да намеря.
Намерих синхронен на омния- това читава марка ли е?
След като ще го правя, съм готов и да дам повече пари и за някаква изгъзица. Например ако има такива, които да повдигат автоматично средната част на плота или нещо такова.
Бях решил да си купя маса, но в магазините направо се излагат.
Трябва ми да е широка не повече от 70см, а избора на такива е малък.
По снимка харесах една, но като видях, че няма кантове на страниците отдолу и канта на плота е снаждан от 2 по тесни и реших да си направя сам.
Харесах си и една кръгла и какво да видя... Механизмите за разтягане бяха сложени от външната страна на страниците и "красиво" лъщяха на дървената маса.
Ако механизмите не се събират във вътрешния размер на моята, то смятам да направя 2 от страниците да се движат с плотовете при разтягане, като чела на чекмеджета.