PvTНе трябват никакви свински опашки, отиваш и си купуваш копче,прекъсвач както искай го наричай, да издържи на амперите на машината и да влиза като размер на мястото на оригиналния копчелък. Разглобяваш , запазваш стария прекъсвач за гаранцията и монтираш новия, ако няма гаранция давай смело. Монтирал съм такива прекъсвачи вече на три оберфрези става перфектно, кеф ти стационарна работа, кеф ти ръчна и не ти умалява пръста от стискане. Тази последната я взех от нашия форум, беше вързана постоянно на късо, доста изненадан останах, но както и да е,а оригиналния копчелък беше залепен и си остана така. Оправих и лостта за застопоряване ,че липсваше и сега работи идеално. А проста маса някъде бях качвал и снимка ще погледна. Поздрави.
Red_line написа:
Колеги някой може ли да ме посъветва как да пригодя тази оберфреза на маса http://www.ambrimedia.com/powertools.am ... 1830AF.jpg Проблема не в изработката на масата а в това че самата фреза няма опция за постоянна работа без да държиш копчето
Най лесно и ефикасно стискаш копчето с една свинска опашка, работи безотказно.
Ето линк към една проста и лесна за работа маса , за водач проста летва с две стяги. То друг не ми и трябваше.
download/file.php?id=23115
download/file.php?id=23032