• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
ahilesoviq - помощник
Здравеите от извесно време се занимавам сас пчеларсво и ми трябва известен ивентар имам банцинг сас 3 операционен абрихт на рачо ковача и си търса щрайхмус на по приемлива цена мерси предварително
batman - специалист
Имам един за продан, но е ... как да го опиша "непрофесионален" за любители дърводелци.
ahilesoviq - помощник
Еми колега аз не сам професионалист просто тръса минимална техника че на абрихте ми излизат криви деталите и не става хубаво ако може малко повече инфо и какви пари
batman - специалист
Освен сега в събота да го снимам и да го постна, че съм го занесъл на вилата. Иначе за дребни работи става. Като пари не съм мислил, но първо нека да стане ясно, че ще свърши работа.
ahilesoviq - помощник
Мерси Дано да ми варши работа дълго ако стане тои и три операциния абрих не е голям полота кам 2500 милиметра маи
ahilesoviq - помощник
Дано да стане хем аз да си направа един подарак за коледа хем и ти :)
ahilesoviq - помощник
Коледата се очертава добра намерих си и фреза и дано щрайхмус да стане и напролет да си направа няколко кошера .:) :) :) :)
batman - специалист
От какъв материал ще ги правиш? Казват, че кошерите от липа са най-предпочитани от пчелите.
ahilesoviq - помощник
Както споменах по горе намерих фреза на доста смешни пари и незнам . Аз попринцип купих бор за матерял и е почти готов и само щрайхмус устана и мисла че вече мога да се справям сам .Ама парите почнаха да посваршват аз са да не се хвала ама фрезата направо без пария я зех 200 лв .Да се надявам че ще върши работа дълго
ahilesoviq - помощник
Тя си е профисинална няма какво се самняваме :)
  • 1
  • 2

Тема "Купувам щрайхмус" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: