• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
wenciautoklima - специалист
Прикачен файл:
Копие от DSCF0259.jpg
Копие от DSCF0259.jpg (34.86 KиБ) Видяна 4453 пъти
Колеги ,аз също съм пчелар.Имам пълното дърводелско обурудване/фреза,хобел,циркуляр,абрихт и т.н./дори един абрихт-комбиниран 250мм,бор-апарат,циркуляр и фреза.Мисля че е габровски или севлиевски.Мотор220/_2,2квт.като на колегата.Мисля да го продам ,но не знам каква му е цената защото ми е подарък .Моите кошери са Роже Делон но не са от дърво ,а от стиродур ,лепило и фасаген
Последна промяна от wenciautoklima на ср дек 14, 2011 8:07 pm, променено общо 1 път.
shotik - майстор
За мен тази тема е достатъчно показателна ,че е нужно да има раздел за продажба и покупка ,пиша това и зная ,че не веднъж ми е правена забележка за повдигане на този въпрос.
batman - специалист
.... Моите кошери са Роже Делон но не са от дърво ,а от стиродур ,лепило и фасаген
Може ли малко повече инфо за това (по-конкретно стиродура, лепилото и фасагена), че ми стана интересно?
за мен тази тема е достатъчно показателна ,че е нужно да има раздел за продажба и покупка ,пиша това и зная ,че не веднъж ми е правена забележка за повдигане на този въпрос.
Абсолютно съм съгласен! Купувал съм разни неща, по обяви от този форум и съм изключително доволен. Мисля, че премахването на разделите "Купувам" и "Продавам" е голяма грешка.
ahilesoviq - помощник
За мен тази тема е достатъчно показателна ,че е нужно да има раздел за продажба и покупка ,пиша това и зная ,че не веднъж ми е правена забележка за повдигане на този въпрос.

Незнам колега от скоро сам във форома според мен тези одели ги няма хората да се концентрират вав дадена тема както сега дърводелство и всеки си :? :-D постави обявата или предложенията и въпросите . Така според мен е по хубаво и полесно защото ако е на един одел ще е разхвърляно и трундно намируему .
ahilesoviq - помощник
Моите кошери са Роже Делон но не са от дърво ,а от стиродур ,лепило и фасаген

Колега незнам какво да ти кажа само това не съм упитвал вярвам ти виждал сам хора но аз сам си привърженик на дървото . Но това е доста правилно от една страна защото вече е време да се замислим за изсичане на горите и да потърсим преспектива вав това начинание . :?: :!: :!: :!: :!: :!: :?: #-o
ahilesoviq - помощник
Колега даи малко повече информация мерси За тази система и как става точно защото немога да схвана
Напълно съм съгласен с колегите че разделът "купувам-продавам" е абсолютно необходим.
  • 1
  • 2

Тема "Купувам щрайхмус" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: