Всичко за дърводелството
Тани - модератор
Коя ти е версията?
Няма нишо по лесно от PRO100 . Опитайте с К3-Мебель ,ако това ви е възможно ,но много ще се узорите :idea:
За разкрой на плоскости работя с Cutting 2 ,BS2D Разкрой 2 или К3-Разкрой 3 ,както ми хрумне ! И трите програми са отлични и много лесни за работа .......
arihtev - специалист
колега Тани на каж носител ти е превода нямаш ли вазмойност да го пуснеш у форума или лп pls
Тани - модератор
За съжаление нямам превод. Optimik е на английски , а PRO100 е на руски. И двата са PDF файлове. Не мога да ги кача тук , но обикновено вървят заедно с инсталацията на програмите.
lkb - напреднал
има и free optimik на български два дена се рових в гугала но я изтеглих
vasilev - специалист
напиши ако обичаш от къде си я изтеглил на BG защото два дни изгубих и не схванах как се работи с програмата :?
velsi - Почетен майстор
А някой да има работеща инсталация на "Базис_Мебель"? Пробвах до сега две, но все нещо не им работи, или пък не тръгват или забиват.
Аз имам bCAD v3.9 ,много по -добра е от всички останали ,работи отлично !!! Ако искаш може да ти я пратя по E-mail ,ако ми дадеш своята пощенска кутия ......... Имам и подробно упътване на руски език ....!!!
griffin - майстор
аз имам Woody2 работещо :-)
само че то по скоро е за правене на мебели отколкото за разполагане на плоскостите по листа :-)
velsi - Почетен майстор
Благодаря и на двамата! Аз точно с конструиране на мебели искам да се позанимая. Мейла ми го има в профила, но ето: velsi@yahoo.com

Тема "Търся програмка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: