• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко за дърводелството
rum_sz - специалист
Ако има въпроси питайте просто ще ви легне по евтино.
Последна промяна от rum_sz на нед дек 04, 2011 10:16 am, променено общо 1 път.
А някой ползвал ли е този шаблон? http://www.tashev-galving.com/tg/cluifi ... 150&type=0 Наподобява шаблона на Wolcraft, но е само за един размер - 8мм и е на половин цена. Някакви отзиви?
Изображение
ribnikolaevi - майстор
Браво Рум, тъкмо навреме виждам темата ти!
:supz:
rum_sz - специалист
Сега ми направиха два нови шаблона,но малко по - икономични от към страна на хромникела.

Прикачен файл

Снимка0157.jpg
rum_sz - специалист
Гледай ,че ми се спи :) И ме мързи да пиша и подреждам.

Прикачен файл

Снимка0165.jpg

Прикачен файл

Снимка0166.jpg

Прикачен файл

Снимка0167.jpg

Прикачен файл

Снимка0168.jpg

Прикачен файл

Снимка0169.jpg
rum_sz - специалист
още

Прикачен файл

Снимка0160.jpg

Прикачен файл

Снимка0161.jpg

Прикачен файл

Снимка0162.jpg

Прикачен файл

Снимка0163.jpg

Прикачен файл

Снимка0164.jpg
rum_sz - специалист
Шаблона е подвит от единият край под 90 градуса.Ту показвам как се използва за дибла и минификс.Всичките инструмети са стойка за дрелка от 20лв,бормашина за 10-15лв и шаблона ,за 25-30лв
pvk1967 - специалист
Шаблоните са голяма работа! Особено като свикнеш да работиш с тях! Лошото е че са доста разновидности и често точно нужния ти в момента липсва в работилницата ти или в околните магазини...! И тогава започва един цветист български речник и също толкова губене на време за да стане това което сме си наумили...!
rum_sz - специалист
Ако се даде поръчка през 5 см може да ти направят отвор ,така че нямаш проблеми.Аз съм си ги направил за горен и долен ред скш ,за 40см и 60см за гардероби и други .Избора е твой :) Така че не се притеснявай,успех.
kyn4o - помощник
rum_sz, за тези светещите стъклени полици от къде купуваш поставките? То са някакви малки метални стъклодържачи с ЛЕД осветление вътре в тях доколкото знам??
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Шаблон за дибли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: