• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
sasooooooooo - "специалист"
Плъзгащи излиза според мен със 150 лв по-скъпо.
maroka - специалист
sasooooooooo написа:
Плъзгащи излиза според мен със 150 лв по-скъпо.
Да, а направата на нов гардероб излиза още по-скъпо вместо да си използваш старият :lol:
Добре ,ако реша за вариант с отваряне ,какви панти трябва да използвам за да не увиснат вратите ? Или има някакви механизми.
Не че съм се отказал от плъзгащите ,но разглеждам алтернативите
Иначе на въпроса: делиш гардероба на 3 врати, поне по 4 панти на врата - препоръчително 5. Пантите трябва да са читави - всякакви боклуци като Ферари, Лама, Данко и имитации на реномирани марки ги забравяш. Все пак е за теб гардеробчето :)
Кеф ти Блум, Грас. Хефеле, Хетих, Саличе...панти да искаш :)
Но...плъзгането си е благиня :) Не се скъпи и плъзгай смело :)
sasooooooooo - "специалист"
maroka написа:
... направата на нов гардероб излиза още по-скъпо вместо да си използваш старият :lol:
Това не важи, ако нямаш стар... :-D
shadowman - майстор
Вчера купих механизъм за плазгащи врати на HUWIL и само той е 150 пари и като сложим алуминиевите кант-дръжки отива над 200 (става дума за две врати). Инак за пантите, аз държа на Блум, не че другите салоши (говоря за хубавите), но дюбела е друга бира.
whispersound - помощник
И аз съм за плъзгане.По практично е няма да се лъжем.За скъпенето в никакъв случай.200лв отгоре ама веднъж се дават така или иначе.Та сутринта говорих с един дърводелец ,който обеща към края на седмицата да мине ,и да помогне да го измислим,пък тогава ще се фърлям в огъня :-D
maroka - специалист
Е какво има да му мислите ? Взимаш си механизма и подкарваш ПДЧ-то :)
whispersound - помощник
Миналата година го завърших :-D .Ето снимки .С малко забележки ,ама като са казали хората дет не знайш прескачай :-D

Прикачен файл

moto_0200.jpg

Прикачен файл

moto_0199.jpg даже и спалня си спретнах

Прикачен файл

moto_0198.jpg

Прикачен файл

moto_0197.jpg

Прикачен файл

moto_0196.jpg
whispersound - помощник
механизмът е ПС76 от Роси. С релсата кант дръжката и завърштия профил ,ми легна към 70 лв .Този ми препоръчаха ,и честно казано съм доволен.
  • 1
  • 2

Тема "Помощ за гардероб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: