• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
Всичко за дърводелството
peterdimov - специалист
Тия моите въпросни фрезери май няма да дойдат не ми дръпнаха пари от сметката,а имам регистрация в pay pal,която работи .
Малко оф топик:купих плановете за банциг(от оня рошавия американец :lol: ) ако някой иска да си прави такава машинка да пише пращам ги по мейла безплатно
EDI - майстор
А сега де.В България никой не ги продава, по нета не щат да ти ги пратят..........Абе, забутана работа сме май като пазар.Гледам си руски сайтове и им се радвам на хората :-D .Да не би да им трябва повече време за доставки и други подобни.
peterdimov - специалист
Ами нямам идея просто не ми щат парите явно тия американци :lol:
Май ще търся от Англия,ама нещо евтинко де :-D
nikolson - майстор
bencho_rb написа:
ето тук виж/ http://www.tool-net.co.uk/p-369067/tool ... AodsVIAPw/

Ама са на 1/2-а-а-а! На 8 мм само профил/контрапрофил фрезера струва толкова(минимум).
EDI - майстор
8 мм рядко се намират комплекти за врати из тези сайтове.По-добре на 1/2 или 12 мм и една нова фреза за 100 лева/РАЙДЪР-а с диска да речем/.
profesionalist_wood - майстор
EDI написа:
А сега де.В България никой не ги продава, по нета не щат да ти ги пратят..........Абе, забутана работа сме май като пазар.Гледам си руски сайтове и им се радвам на хората :-D .Да не би да им трябва повече време за доставки и други подобни.
Защо да сме забутани :?: Я виж колко майстори и занаятчи си търсят чарколяци,ние не ядем доматите с колците. Дайте да задръстим пощите на големите вносители и търговци и тогава ще внасят,ама ха!
EDI - майстор
Търсим си, вярно е, ама няма кой да ни продаде.Опираме до не знам къде си, за едни прости инструменти и пак не можем да ги получим като хората.
profesionalist_wood - майстор
А иначе може да се продават манафски простотии по сексшоповете-гумени пениси,дилдо,вибратори,камшици за садо-мазо,надуваеми кукли за загорели чикиджии..... :callsign:
monilan - специалист
Те тия работи ги ползват най вече политиците :lol: Да си видял някой от тях да се хване в работа или да посещава нашия форум? :?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Тема "Къде продават такива фрезери" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: