• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 244
Всичко за дърводелството
Много благодаря
dido.dimitrov - напреднал
skubidu написа:
Какво мислите за този модел фрези http://www.power-teh.com/freza-1500w-powx093
Здравей,
Имам тази фреза от известно време, но за съжаление не ми остава много време за нея. Иначе я пробвах и съм с добри впечатления. И аз видях това ревю за което говори Еди. Пишеха за някакви луфтове във водачите(не съм сигурен че така се казва), но моята си е наред. Иначе мотора е достатъчно мощен, фрезерите в комплекта са сносни като че ли(това е първо впечатление). Виж тук я има и на по-добра цена - http://www.techno-bg.com/?town=%D0%BF%D ... 174&type=t

Според мен за хоби е повече от добра. В комплекта си има и една 8 мм цанга + една, която е 1/2 инча, което е супер, особенно като се има впредвид разнообразието от фрезери с този размер по английски сайтове.

Пак казвам - това са ми първи впечатления.

Поздрави.
EDI - майстор
Това, че има 1/2 цанга е много добре.Има много добри и евтини фрезери с опашка 1/2 в ИБЕЙ и може да се ползва за тях.Да, за същия немски тест става дума, в който пишеха за луфта, но това може да се случи на повечето машини от този клас, зависи какво ти е се е паднало.Мощността определено е добра, ще върти 1/2 фрезери без проблем.На 217 лева вече е съвсем добре за такава мощност и окомплектовка.
dedo52 - напреднал
Ето я Wolf 1200w Plunge Router & Table Kit - ЛЕГО конструкция.От фрезата имаше и липси цанги 6мми 8мм, копирна втулка и някакъв център, ключ, а от масата - опора за успоредноста няма,а са сложили 2 ъглови водача. Е..... и китайците образуваха ми излишни нерви.
Масата е с алумуниево плотче, а фрезата е прилична - няма вибрации тиха е - сравнявам я с един Ферм 1050w.Ще вършат работа. От цялата работа най-доброто нещо е цената май. Дъщерята им писа - куриера щял да ги донесе. липсащите части.

Прикачен файл

Freza.jpg
Freza.jpg (87.87 KиБ) Видяна 2866 пъти

Прикачен файл

Wolf 1200w Plunge Router & Table Kit.jpg
Wolf 1200w Plunge Router & Table Kit.jpg (107.15 KиБ) Видяна 2866 пъти
Последна промяна от dedo52 на ср фев 27, 2013 8:54 am, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Страхотен комплект :klatsch: Жалко че Райдер спряха от производство масата за оберфреза :x
EDI - майстор
Добре изглежда.Давай да я сглобяваш и да я пробваш как работи.Както всяко нещо в България, и маси се намират рядко.ФЕРМ имаше някакви по 130-150 лева.На мен такава маса ми идва малка и нестабилна, затова си направих старата голяма и стабилна, а сега правя новата, още по-голяма и по-стабилна, според задачите.
profesionalist_wood - майстор
Ех България до къде стигнахме...все още важи лафа от соца ,,То бива нямане ама чак пък толкова...,, Че и в Македония има всичко а тук сме голтаци откъм инструменти
dedo52 - напреднал
Нямам цанга 8мм - имам 2 кутии фрезери 8мм и една кутия 1/2".Аз и тези жълтите 1/2" дето си ги взел ти съм ги поръчал, но тях ще ми ги носят подарък.Сега чакам голямото Спарки да стане 280лв, но в Пловдив,
ZEDYCUS - майстор
Дедо, добре изглежда фрезата и масата. Цанга май ще ти намеря, писал съм ти лично. А на кое викаш успоредна опора, като гледам на снимката имаш я, това с тръбата за прахосмукачката. Па може и да се лъжа.
Със здраве да я ползваш. :partyman:
dedo52 - напреднал
Не знам как се казва и така го кръстих :lol:
Прикачен файл:
opora.JPG
А са сложили два броя за ъгъл - на предишните снимки се виждат.И тези фрезери 1/2'и дъбокомерче едно, да не се спулям, че не виждам вече, а нали ракети ще правя :lol:

Прикачен файл

Цанга 6, 35.jpg
Цанга 6, 35.jpg (105.15 KиБ) Видяна 2825 пъти

Прикачен файл

Фрезери 12.7.jpg
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 244