Всичко за дърводелството
rum_sz - специалист
alata_69 написа:
истината е че при мен нещата граничат с вманячаване...
не обичам да претупвам нещата а и полудявам когато,
инструмент или машина не ми работят както трябва

поздрави
+1
Всичко ,трябва да работи за теб :)
GUEVSKI - помощник
Здравейте приятели :partyman:
Някъде из темата имаше предложение за "културно мероприятие " мисля че беше от (beteanec) .
През уйкенда ходих с приятели на излет до еко пътеката над Бистрица ( координати 42°34'14"N, 23°20'34"E ) Там има обособен кът за отдих ,навес с барбекю , маси и пейки , та ми мина идея да си заформим примерно за следващата събота или неделя (или през почивните дни по празниците) едно парти да се видим поне , тези на които им е удобно да дойдат . С някои съфорумци се познавам лично други само по никнейм ,но бих се радвал да се срещем . Местото позволява освен да си правим дегустация на домашните мезета и питиета , дори да направим нещо като уъркшоп -зелено училище за малки и големи талашмайстори, който иска може да си донесе "домашното " няколко дърводелски стяги и да си дялка . На 2 метра над барбекюто минава екопътеката ,която е удобна и за велосипедисти ,така че който препие с бира може да се разтъпче :lol: Някой ако му се остава или е препил , може и палатки да се опъват ...има голяма поляна.

През почивните дни по пътеката доста хора минават , ако някой желае може да направи и изложба базар .
Ето няколко снимки от местенцето :
Прикачен файл:
IMG_0792.JPG
Прикачен файл:
IMG_0788.JPG
Прикачен файл:
IMG_0791.JPG
До местото се стига по асфалтов път КАРТА за пътя от разклона на IKEA

Ако някой има други предложения да пише :)
Аз понеже не разбирам много от дялкане ще събирам талаша и ще разпалвам барбекюто :partyman:

Да спретнем първото АЙЛЯК СТАЙЛИНГ ТАЛАШ КАРВИНГ ПАРТИ :rock:
Последна промяна от GUEVSKI на ср апр 17, 2013 12:06 pm, променено общо 3 пъти.
monilan - специалист
Идеята е много добра и предполагам че ще има хора, които ще се навият :) . В съботата съм цял ден на работа, но в неделята ще съм свободен през деня и може да спретнем една сбирка. Мисля че и времето го дават хубаво.
jordano - специалист
Живот и здраве и ако достатъчно хора прочетат ще го направим. Там сме с половинката ми. Нали може и почитатели? Идеята е чудесна!
alata_69 - специалист
за съжаление ще пропусна
имам поръчка със срок
monilan - специалист
Ако първата сбирка се окаже успешна, може да си остане постоянно.
rum_sz - специалист
Първи гаври с копирният трион :x Айде малко да живне темата :)Кръста го направих от чам и нещо не ми харесва,но като начало .......Голямо мацане с байца падна, бях целият боядисан като великдеско яйце.

Прикачен файл

Снимка0349.jpg китайчето се преставя доста добре

Прикачен файл

Снимка0348.jpg

Прикачен файл

Снимка0347.jpg
GUEVSKI - помощник
monilan написа:
Ако първата сбирка се окаже успешна, може да си остане постоянно.
Ами то не се знае и какво ще е времето , засега сме се разбрали няколко човека за неделя ( 21 април)по обед , аз ще опитам по-рано да отида и да запазя масите ...а ако вали ще пробваме за друг път .
monilan - специалист
Времето беше прекрасно, мястото също, за компанията дето се събрахме да не говорим. Скарата стана точно както си трябваше, направо всичко си беше като по учебник за излет. Само дето никой от форума не дойде да обменим идеи :? . Но нищо, важното е че все пак се постави някакво начало :) .
Румене, ако това са първите ти "гаври" с копирния трион, какво ли ще сътвориш като се хванеш истински за работа :) .
rum_sz - специалист
http://technomebel.bg/bg

Момчета ,струва се да се види :yawinkle: ...аз ще ходя.Гуевски ,направи си щанд пред входа :-D

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: