Всичко за дърводелството
caffe_88 - специалист
jordano написа:
Прикачен файл:
My works 6.JPG
Ето малко дреболии.
Браво jordano страхотни са/
minchog - помощник
И от мен нещо за разнообразие!

Прикачен файл

Копие от PC270001.jpg

Прикачен файл

P3070219.jpg
P3070219.jpg (89.85 KиБ) Видяна 3812 пъти
jordano - специалист
Прикачен файл:
My works 5.JPG
Добре ни разнообрази! Дай още да е по- голямо разнообразието. Ето и аз добавям , пак дреболий.
monilan - специалист
Ето нещо и от мен :)
Прикачен файл:
Св. Симеон.JPG
caffe_88 - специалист
Знаели някой как мога да да сложа някакъв цвят на дъска за рязане от наторален произход безвреден щото ще има надпис и цветчета и искам по някъв начин тези работи да изпъкнат като патина но безвредно/
мисълта мие примерно дая залея с някаква течност която несе отмива и е безвредна примерно като компот от боровинки :)
big_death - специалист
Бои за яйца/или сладкарски бои ми дойде на примависта , може и няква отвара от плод .
monilan - специалист
Кафе, пробвай с компот от касис, той яко оцветява. За боите, макар и да ги водят за хранителни цели, не съм съвсем сигурен че са безвредни :? . Също така може да пробваш и с някое от разтворимите кафета, аз лично съм изпробвал и се докарва цвят като светъл кестен :) .
mumar - специалист
Опитвала съм с червено цвекло, магданоз, нес кафе, разтвор на калиев перманганат,
за цвят го докарва, но за трайност [-X
И точно, защото е дъска за хляб проблемът е голям, може би ленено или друго масло и восъчен финиш?
caffe_88 - специалист
mumar написа:
Опитвала съм с червено цвекло, магданоз, нес кафе, разтвор на калиев перманганат,
за цвят го докарва, но за трайност [-X
И точно, защото е дъска за хляб проблемът е голям, може би ленено или друго масло и восъчен финиш?
аха казваш от тези изброените начини ше стане ама бързо ше падне цвета такали мен ме остройва ако поне по дупките се задържи пак ше по добре от колкото без нищо.
абе восъка нее ли кофти или зависи с какво е разреден щото моя е с бензин/
Здравейте всички нов съм във форума и поразгледах има доста добри неща :) Ето нещо и от мен :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

малко са лоши снимките но.....

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: