Всичко за дърводелството
Alexey1980 - специалист
Здравейте. Това са ми новите творения зя последните две седмици.

Прикачен файл

20140116_191525.jpg

Прикачен файл

Снимка0003.jpg

Прикачен файл

20140119_192107.jpg

Прикачен файл

20140113_204546.jpg
monilan - специалист
Браво, много добре са се получили =D>
Alexey1980 - специалист
мерси, мерси. Ами старая се да са хубави. Едната Крумови беше за подарък - момичето имаше рожден ден. И, според мен стана много хубав подарък.
Здравейте , темата е уникална :prayer: за хората които ги правят тези неща.
Аз искам да се включа с едно въпросче . Има ли някои които иска да ми направи копие на тази топка (на скоростния лост) от дърво срещу заплащане от моя страна естествено ? За 1-во време мога да направя подробни снимки и ако някои се заеме да му я пратя или дам лично да я прави, условието е че трябва да се полира за да стои лъскава :supz: ако някои има интерес да пише .
Прикачен файл:
Системен буфер-1.jpg
Системен буфер-1.jpg (46.44 KиБ) Видяна 3330 пъти
Прикачен файл:
20131020_180312.jpg
Здравейте , ще помоля колегата Alexey1980 да се свърже с мен на 0888 140 854 или на skype - koko.etr , понеже нямам права да пиша ЛС , а не му намирам телефон :prayer:
Alexey1980 - специалист
Здравей колега. Писах ти в скайп. Ако ти потрябвам 0887/977-998
tuborko - специалист
Прикачен файл:
20140219_165323.jpg
Проба с чам :)
monilan - специалист
Браво, много добра е станала табелата :)
plamen_dr - помощник
Здравейте! Наскоро открих дърворезбата, като хоби.
Един от пъвоначалните ми опити-липова цепеница 9x24 см.
Приемам всякакви критики и препоръки.
Прикачен файл:
IMGP2100.jpg
IMGP2100.jpg (114.63 KиБ) Видяна 2817 пъти
Прикачен файл:
IMGP2101.jpg
Прикачен файл:
IMGP2102.jpg
IMGP2102.jpg (114.86 KиБ) Видяна 2817 пъти
Alexey1980 написа:
Здравей колега. Писах ти в скайп. Ако ти потрябвам 0887/977-998
Здравейте колеги с нежелание искам да ви споделя че този колега ^^ Алексей Романов постъпи адски некоректно спрямо мен =D> .Случката е следната:
Както се вижда по горе в темата търсих човек да направи реплика на топката на ск. лост и една лайсна от дърво. Както се вижда колегата изрази готовност да я направи , пратих му аз топката и лайсната за моя сметка по еконт. Това още февруари месец , след което преди около месец го питах дали е готов при което той каза че топката била почти готова но лайсната бола по трудна.
Викам си ок нема проблеми ще чакам, на 26 миналия месец му писах в facebook - без обратна връзка вчера пак му писах пак нищо.Днес не издържах и му звъннах ,като се представих ми затвори и повече не вдигна телефона като за капак ме е баннал в facebook. Все още не мога да разбера защо ? Нещата който му пратих струват всичко на всичко 40-50лв. да не говорим че топката е почти повредена (за да мога да я разглобя да му я пратя).
Не ме е яд че ще трябва да си търся сега нови а че 2 месеца карам колата с едно желязо вместо топка ](*,)
Адски съм разочарован от тази постъпка .....

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: