• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 68
Всичко за дърводелството
king82 - специалист
Браво, и много хубави неща да си произведеш с машинката.
septora - напреднал
Колега това ми отне и най-много време,да реша от какво да ги направя...гледах какви ли не алуминиеви профили,релси за завеси,метални профили,обиколих повечето хипермаркети и нищо не харесах..профилите са ми от роднина,който работи във фирма за алуминиева дограма.Не разбрах за какво точно ги използват,но добре,че беше той иначе проекта още нямаше да бъде започнат.Искаше ми се да бъдат малко по-различни и малко по-плитки,но...и тези ми свършиха добра работа!
Браво за старанието, наистина много добре си се справил със масата.Със здраве да си я ползваш.
lavka86 - специалист
Здравейте майстори, калфи и чираци. Един отчет за свършената работа до сега от един скромен чирак.

Прикачен файл

24.jpg
Ето и крайния резултат.
24.jpg (55.51 KиБ) Видяна 2376 пъти

Прикачен файл

23.jpg
23.jpg (62.18 KиБ) Видяна 2376 пъти

Прикачен файл

20.jpg
20.jpg (57.67 KиБ) Видяна 2376 пъти

Прикачен файл

19.jpg
Опит за гратова сглобка на предно чело на чекмедже
19.jpg (65.19 KиБ) Видяна 2376 пъти
lavka86 - специалист
Това ми е подемния механизъм на фрезата.
И самата маса, още недовършена.

Прикачен файл

21.jpg

Прикачен файл

22.jpg
22.jpg (115.17 KиБ) Видяна 2375 пъти
lavka86 - специалист
Браво на колегата septora, хубава ще стане масата.
griffin - майстор
колега septora пробвай да направиш тия притискателни палци от обикновен чам, в нет-а има варианти как се прави и ги сравни с тия които са от шперплата. Чама нарязан по нишките ще е мнооого по гъвкав от шперплата кото си сложил въпреки че няма да е толко красив :-).
Лавка браво за чекмеджето ако може 1-2 идеи само за да не се вижда канала на сглобката отгоре страниците с опашката ако леееко ги зарежеп от горната страна ще скрият изреза в който влизат :-)
lavka86 - специалист
Благодаря за мнението колега griffin, това го правя за пръв път и го видях този проблем. На другите чела съм ги направил със закриване на канала. Но от опит се учим и от Вашите препоръки.
EDI - майстор
Браво, добре се оформят масите.Лавка, само запълни всички процепи на стените на масата от към чекмеджетата, че ще се напълнят с талаш долапите, въпреки аспирацията.Аз имах малки процепи - по 1-2 мм и хвърляше прах в долапите.Ударих на фугите по една алуминиева лента и реших въпроса.
Тани - модератор
Ехее доста последователи на идеята има! Браво!
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 68

Тема "Маса за оберфреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: