• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
Всичко за дърводелството
bimbaeco - майстор
Тука всички сме царе - Джипси Кингс - живи гяволи :-D .
Може аз нещо да не разбирам, ама все още не съм видял прав разрез в нещо, по-дебело от 5 мм, направен със зеге. Моето не съм го хвърлил на боклука още, защото банцигът ми е в бокса и като се налага нещо криво - с него карам... и всеки път псувам като ненормален. :-D
Гледай как безсрамно си нарушил правилата на форума, значи :-D Къде е началството да ти издърпа ушите :-D .
Аз при Николай съм харесал един гайковерт на ток Макита за 200 лева, ама съм в остра ликвидна криза #-o,
ZEDYCUS - майстор
То това не е нарушение, а предложение. :-D
Утре и аз ще съм в криза, вместо перфоратор от Лидл -ремонт на колата. Тампоните на задния мост не издържаха напъна. :partyman:
Matom - помощник
ZEDYCUS написа:
Утре и аз ще съм в криза, вместо перфоратор от Лидл -ремонт на колата. Тампоните на задния мост не издържаха напъна. :partyman:
Сакън, замълчи! И аз бях посъбрал някой лев за ремонти .. ама жена ми удари колата та ся - ремонти.
ПуПу да не стават такива работи.
:prayer:
Matom - помощник
Matom написа:
ZEDYCUS написа:
Сакън, замълчи! И аз бях посъбрал някой лев за ремонти .. ама жена ми удари колата та ся - ремонти.
ПуПу да не стават такива работи.
:prayer:
Благодаря за линка!

Сайта ми се видя читав, напоръчах света :)
ZEDYCUS - майстор
Преди 3 седмици най накрая довърших навеса с втората ръка боя,монтирах пейката и захванах оградката по стълбите към чешмата. Но не стигна материала и остана така засега, за парапет мисля кутия 40х20 да заваря с едни ковани пръчки с някоя декорация. :partyman:

Прикачен файл

24082014231.JPG

Прикачен файл

24082014227.JPG

Прикачен файл

24082014230.JPG
ZEDYCUS - майстор
Завърших по миналата седмица парапетите на стълбите към чешмата. Хареса ми вида и реших да подновя по същия начин парапета към къщата. Старите дъски на 20 години вече бяха полуизгнили. Бях взел дървен материал да го направя с дъски, та ще останат за някоя друга задача. :partyman:

Прикачен файл

Untitled.jpg

Прикачен файл

03102014305.JPG

Прикачен файл

03102014307.JPG

Прикачен файл

21092014278.JPG

Прикачен файл

21092014279.JPG
griffin - майстор
Това бронзова боя ли е или бъркам колега
ZEDYCUS - майстор
Боядисвах със сребърен феролит от Алати за 4,5лв. От него съм доволен остава лъскав след нанасяне. Парапетите към чешмата ги боядисах с някакъв по скъп уж италиански ср.феролит, но останаха матови като обикновен сив грунд. Та тях ще ги минавам още един път.
EDI - майстор
Браво, Ванка, златни ръчички :partyman: .Много добре се е получило.Капаците на джамовете гледам, също са си в идеално състояние, не са мръднали.
ZEDYCUS - майстор
Мерси Еди. :partyman: Не са засега. Все се каня да им направя резетата, но не остава време. Изкачат други занимавки. :-D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

Тема "Изработка навес над чешма- от основите до покрива." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: