Чета темата и виждам че lucky7o напредва. Иска ми се да помогна с размери,но като си намерих това което съм запазил като документация,не мога да се ориентирам хич. Драсканици с химикал,зачертвано, писано на ново и т.н. Само мога да гадая
Мога да кажа от какви размери съм тръгнал:
1. Височината на матрака(дунапрена) в отворено положение да е 40 см. от пода.
2. Цялата готова мебел да е с дълбочина 40 см.
3. Хода на тези амортисьори е 130мм (2х130=260 когато са свързани),от там и междуосие на ушенцата в натегнато и отпуснато положение.
От там на сетне след отказ на колега разбиращ от Solid Works, си изрязах от картон частите(не на цялото легло, а само оста на въртене и захващането на амортисьорите) и въртях, и премествах докато получих това което ме устройва(20-30 мин.). Потребителят dadko предложи помощ с въпросната програма, но при мене беше късно, защото леглото беше готово преди да започна темата. Гледам че и сега се отзова, така че се възползвай като дадеш размери на това което си направил до момента.
Ако мога да бъда полезен с нещо друго освен точни размери съм на линия.
Мога да кажа от какви размери съм тръгнал:
1. Височината на матрака(дунапрена) в отворено положение да е 40 см. от пода.
2. Цялата готова мебел да е с дълбочина 40 см.
3. Хода на тези амортисьори е 130мм (2х130=260 когато са свързани),от там и междуосие на ушенцата в натегнато и отпуснато положение.
От там на сетне след отказ на колега разбиращ от Solid Works, си изрязах от картон частите(не на цялото легло, а само оста на въртене и захващането на амортисьорите) и въртях, и премествах докато получих това което ме устройва(20-30 мин.). Потребителят dadko предложи помощ с въпросната програма, но при мене беше късно, защото леглото беше готово преди да започна темата. Гледам че и сега се отзова, така че се възползвай като дадеш размери на това което си направил до момента.
Ако мога да бъда полезен с нещо друго освен точни размери съм на линия.