Всичко за дърводелството
65 мнения в "питане на банциг бу 801 вече закупен реставриране"
mavryt4o
- майстор
Така ще е разположението на мотора на земята върху два П образни профила с канали за оптягане анкерирани за бетона. Мотора е много висок и не може да се пъхне на оригинанлното място.Като вадих горното колело от оста преебах около сантиметър резба на оста някой да знае от каде на намеря метчик 16мм ситна стъпка 1мм обратна резба?
ZEDYCUS
- майстор
От тоя на края на Скопие в Кичука преди клуб Графит. https://www.google.bg/maps/@42.1259864, ... hlQ_RQ!2e0
От него си взех лятото зенкер фи 20мм, за да скрия главите на винтовете върху плочата за банцига дето ремонтирах. Заредени са много. Цените може и да не ти харесат-зенкера беше към 20лв
От него си взех лятото зенкер фи 20мм, за да скрия главите на винтовете върху плочата за банцига дето ремонтирах. Заредени са много. Цените може и да не ти харесат-зенкера беше към 20лв

За моя изненада се оказва ,че двигателят е 4кW.Доста обемист е и очаквах повече.Маркировката за оборотите е почти заличена,но разчитам 760.Не съм сигурен за седмицата .
Отгоре имам само гресьорка.
Отгоре имам само гресьорка.
angelfilev
- специалист
mavryt4o написа:Като вадих горното колело от оста преебах около сантиметър резба на оста някой да знае от каде на намеря метчик 16мм ситна стъпка 1мм обратна резба?Пишеш, че си повредил резба на оста, а после метчик. Логично е да ти трябва флашка.
Както и да е и едното и другото, ситни и обратни е трудно да се намерят.
Ако можеш покажи снимки на повредените детайли.
angelfilev
- специалист
mavryt4o написа:Да разбрах. Има доста начини да се реши проблема при условие, че не намериш този метчик. Все пак трябва да имам представа от детайла.ZEDYCUS написа:Предполагам, че е вътрешна резба на остта, на която се завива стопорен болт за шайбата с каналите.именноно не за шаибата а от другата страна на оста за колелото
mavryt4o
- майстор
angelfilev написа:ами няколко поста по-нагоре може да се види целия детаил съм го качил а на първата се вижда остаmavryt4o написа:Да разбрах. Има доста начини да се реши проблема при условие, че не намериш този метчик. Все пак трябва да имам представа от детайла.ZEDYCUS написа:Предполагам, че е вътрешна резба на остта, на която се завива стопорен болт за шайбата с каналите.именноно не за шаибата а от другата страна на оста за колелото
angelfilev
- специалист
mavryt4o написа:
Да разбрах. Има доста начини да се реши проблема при условие, че не намериш този метчик. Все пак трябва да имам представа от детайла.
ами няколко поста по-нагоре може да се види целия детаил съм го качил а на първата се вижда остаДобре, наистина се вижда. Търси метчика, аз ще бъда приятно изненадан, ако го намериш. Вероятно някой може да го достави, но не вярвам, че цената за еднократна употреба си заслужава.
Преди доста години, като ученик в техникум трябваше да прекарваме по един месец през лятото на практика. Попаднах в една те-ке-зесарска работилница с 4 струга. Старият майстор без колебание правеше метчици за всички специфични резби. Считаше се за нещо обикновено. В моята практика ми се случи 3-4 пъти.
Решавай си другите проблеми, а този остави за накрая.
Надявам се с помощта на форума да помогнем.
Тема "питане на банциг бу 801 вече закупен реставриране" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература