Всичко за дърводелството
komstiza - специалист
Затова ми трябва с плот.Комбиниран не ми трябва.Мисля и да отскоча и до Киров да погледна и там какво има и това http://shop.kirov.net/?cid=68&pid=4339 да го видя на живо.
tanosliven - специалист
Затова ти препоръчах и девалта .С него правя кухня ,стълби ,врати и маси.И това с един инструмент за парите на това което показваш на саита.Имам го в 7-8 г и съм много доволен.мам една тема тук BBQ о незнам защо не се отварят снимките .Направих навес/пергола ,2м кухяня от шперплат,врата от дъски ,и масивна маса 2м х 1м и таван от дъски.
komstiza - специалист
Мерси все пак,но такава машина не ми трябва.Наистина тя съчетава две машини в едно,но съответно е компромис.Не можеш с нея да обработиш толкова голям детайл,колкото аз на метабото което ти казах че имам и съответно на настолните циркуляри които оглеждам.
griffin - майстор
Колега би ли споделил за kgs 254 който имаш доста малко информация има в нета а отдавна се точа на такова нещо.
Интересува ме от колко време го ползваш, точност стопове и каквото друго се сетиш.
Иначе метабото което си дал в киров е с четков двигател, за тия пари според мен по добре се замисли за тия на аксминстъра, отдавна пазарувам от тях както и колеги и са страшно коректни като търговци.
Martorudy - напреднал
Аз си взех наскоро малкия циркуляр на axminster, но като цяло не съм го ползвал много за да споделя мнение. Мога само да кажа,че мотора е МНОГО тих и другото което е според мен не инвестирайте в уширителна маса, а със спестените пари си вземете това http://www.axminster.co.uk/axminster-rip-fence-upgrade . Оригиналния линеал не е толкова зле, но има какво да се желае, плюс това е много досадно да въртиш винта и да затягаш всеки път. :)
komstiza - специалист
Kgs 254 не е лоша машинка.Държи се добре за парите си според мен,точно си реже и в сравнение с циркуляри на други марки от същия клас е доста сполучливо направен,поне според мен.
Имам го от година и не съм го ползвал много,така че не мога да кажа много неща за него.

Сега се загледах и в циркуляр BOSCH GTS 10 J и се двоумя между него и Dewalt DW745.
Някой има ли BOSCH GTS 10 J и някакви отзиви за него,положителни и отрицателни?
griffin - майстор
Боша според мен е с по-голям плот и ще е по удобен в това отношение, девалта има по-читава система от гард и сплитер и инсърт, и спец на мен системата с врътката на водача за разбичване ми се струва по удобна. За надграждане ако ще слагаш друг водач може и двата да са неудобни.
komstiza - специалист
Да съгласен съм с теб за предимствата на двата циркуляра.Определено по-голямата маса на Бош-а ще е по удобна, а водача при Dewalt ми допада повече.
Но също така се чудя и за сервизно обслужване,ако се наложи мисля че при Бош ще е по-лесно?
griffin - майстор
За сервиз нищо не мога да кажа при мен доста от нещата са куча марка или са купувани от нет-а или от България и в повечето случаи аз си сервизирам машините ако намирам чаркове :-D

Тема "Циркуляр Dewalt DW745" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: