Всичко за дърводелството
rum_sz - специалист
Не ми се сърди ,но от тук чичоти пари няма да вземе.Защото тук е направи си сам.Човека си е майстор ,за съжаление в България хората мислят как да оцелеят,а не да дават пари за красиви работи.Според мен търси други места да продаде нещо от това което прави
plamen_dr - помощник
Аз мисля, че хубаво би било да виждаме в темата и майсторски произведения на изкуството. Напоследък все по малко майстори публикуват и пишат тук, а техните мнения и съвети са особено полезни за начинаещи, като мен. Човек се учи не само с четене, но и с гледане. Благодаря на всички, които са допринесли за съществуването и развитието на тази тема!
yakimov3 - помощник
Напред в темата имаше качена снимка на прекрасно изработен кон.Днес прерових всичко и не можах да го открия.Моля майстора /тогава не обърнах внимание на името/създал тази красота/или друг/да качи този файл,ако има желание!Благодаря предварително.
Ps..Може и лично.
rum_sz написа:
Не ми се сърди ,но от тук чичоти пари няма да вземе.Защото тук е направи си сам.Човека си е майстор ,за съжаление в България хората мислят как да оцелеят,а не да дават пари за красиви работи.Според мен търси други места да продаде нещо от това което прави
Не се сърдя, защото всеки има право на мнение. Макар постът ми, да изглежда като реклама, и като вторичен ефект да води до точно това, основната му цел беше, да покажа галеря с дърворезба, която може да вдъхнови някой, да направи подобрена версия на това, което прави чичо ми или да се опита да повтори техника, която е видял от неговите неща. За съжаление той не разбира от интернет, форуми и тн. и не може да коментира тук или да дава съвете лично.

С уважение:
Милен Чешмеджиев
rum_sz - специалист
Zupcho написа:
rum_sz написа:
Не се сърдя, защото всеки има право на мнение. Макар постът ми, да изглежда като реклама, и като вторичен ефект да води до точно това, основната му цел беше, да покажа галеря с дърворезба, която може да вдъхнови някой, да направи подобрена версия на това, което прави чичо ми или да се опита да повтори техника, която е видял от неговите неща. За съжаление той не разбира от интернет, форуми и тн. и не може да коментира тук или да дава съвете лично.

С уважение:
Милен Чешмеджиев

Човека е майстор,евала :supz:
rum_sz - специалист
Малко от моето хоби

Прикачен файл

Снимка0490.jpg

Прикачен файл

Снимка0498.jpg

Прикачен файл

Снимка0495.jpg
MIRO_073 - майстор
rum_sz написа:
Малко от моето хоби
Браво. Много ми харесаха.
plamen_dr - помощник
Едно трупче, спасено от огъня.
Череша 14x10 см.
Не прецених добре мащаба и после се оказа малко.

Прикачен файл

IMGP3566_1.jpg
big_death - специалист
=D> колега ! Много трупчета ще спасяваш - усещам аз :-D ! Много ти се получават нещата - продължавай в същия дух !
Здравейте,

от около месец реших че вече не ми се седи по цяла вечер пред лаптопа и реших да пробвам с дърворезба да си почивам след работа.
И така попаднах и на тази тема.
Ето някой неща които направих за последния месец, всички са горе-долу на една тематика.
Дано Ви харесат а ако не приемам предложения и критики всякакви :)

Прикачен файл

IMG_20150112_151325_1.jpg

Прикачен файл

IMG_20141230_061759.jpg

Прикачен файл

IMG_20150110_184559_1.jpg

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: