• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
boki123 - напреднал
С това определено ще се справя.
Много благодаря
mavryt4o - майстор
ето да добиеш представа за моята зглобка на всъкаде е така не е прословутата Г образна но си е здрава и незабележима вече е въпрос дали ти се играе

Прикачен файл

02022015979.jpg

Прикачен файл

02022015978.jpg
griffin - майстор
mavryt4o кажи само на колегата как да си я направи по лесно и да смятаме че си е направил клетката вече ;)
boki123 - напреднал
Страхотно се е получила. Аз ще си поиграя с обработката на дървото и ще го импрегнирам за да не въди гадинки. Ще го байцвам и лакирам .
Още веднъж благодаря на отзовалите се.
mavryt4o - майстор
griffin написа:
mavryt4o кажи само на колегата как да си я направи по лесно и да смятаме че си е направил клетката вече ;)
ехее то лесно всеки знае нека се потруди и удовлетворението после е по-голямо :-D видя сглобката маже с лепило после разприбива двата детайла маже шиша с лепило и забива в дупката като стегне зашкурва каквото стърчи и има само една точка шишове за шишчета от левчето желателно по-дебелки и дълги, подходяща бургия нито да е много стегнато нито да хлопа моята по спомен май 3.2 беше малко лепилце за дърво и мерак.Ако иска да прави като моята да гледа и да копира ако има неясно да пита ако е от близо ще му направя фрий летви на мен ми беше много трудно като нямаше от каде да гледам а си измислях в движение
  • 1
  • 2

Тема "Г-образна сглобка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: