• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
Всичко за дърводелството
radius - майстор
Ти не си майстор, направо си мастър.
vstoyan - помощник
radius написа:
Ти не си майстор, направо си мастър.
Благодаря!Очаква ме много,много работа защото има доста детайли,но обичам предизвикателствата и вдигам летвата така трябва.
vstoyan - помощник
Ето нещо което изработих по поръчка за подарък
Изображение
Изображение
vstoyan - помощник
Вожда Седящия Бик(бизон)или Татанка Йотаке
завършен с оригинална дървена поставка и естествена кора от орех

Изображение
EDI - майстор
Страхотна работа, браво. :partyman:
vstoyan - помощник
Създадох група във фейсбук и нека да заповядат всички които се занимават с пирография за да споделяме творенията си,техника,начин на работа и неща свързани с пирографията https://www.facebook.com/groups/1557285687920509/ Групата се казва Пирография България
Здравейте. Не съм много сигурен дали това е най-подходящото място, но все пак. Имам следния проблем. Имам руски порограф УЗОР с човка подобна на индукционен поялник, за съжаление човката е скъсана. Някак си се сдобих с кантал с подходящо сечение, обаче не мога сам да си сменя върха. Дали има тук някой ентусиаст, който би ми помогнал с тази задача или ако можете да ме насочите към такъв човек.
DundyTheCroc - майстор
Темата малко е потънала, та да я надигна. Жената не беше пипала пирографа от месеци, днес и дойде музата за някакво герданче
Изображение
kendal - специалист
Интересно се е получило,Кроки не я оставяй да бездейства ,гледай какви красоти прави :) .
DundyTheCroc - майстор
Насила хубост не става, от мен зависи да осигуря условията и техниката, музата е от нея :wink:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14

Тема "Пирография" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: