А като финасова стойност на цялата работа колко излиза в парички?
Просто ми е интересно в Канада как вървят като цени (като малък имах мечта да отида в Канада)

profesionalist_wood написа:А като финасова стойност на цялата работа колко излиза в парички?За съжаление не мога да ти дам точни детаили защото не записвах конкретно но мисля, цхе целия проект излезе под 2000 лева, но маи си и купих тук таме някои друг тоол. Декинга например от този кедър една дъска 2 x 6 x 8 - знаяи дълга около 2.7 метра е към 17 лева в Онтарио от homedepot (все едно bricolage ili praktirer). Гледах да не съм над 2500 лева - мисля, че самия материал беше под 1500 но аз си понакупих тук таме нещо друго или наемах.Просто ми е интересно в Канада как вървят като цени (като малък имах мечта да отида в Канада)
profesionalist_wood написа:Мерси.Ако това беше в БГ щяха да му ударят една бетонна плоча и теракол
и накрая да завърши с ракийка и мезе
torbalan написа:И на мен много ми хареса...
За съжаление у нас е бетонно, защото имаше готова кошара на мястото на сегашното барбекю...
profesionalist_wood написа:Решил съм, ако правя още една къща, да е дървена...
...
Торбаланчо и това време ще дойде да си върнем традициите си да правим къщите си от дърво както са правили предците ни. Обичам къщите с тикли на покрива и дялани на ръка греди на тавана......
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: