• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Всичко за дърводелството
mavryt4o - майстор
На мен ми трябва инструмент да си върша работа.Ако е в пълна окомплектовка мога да си го вкарам в приличен работен режим и сам с кеф но не мога да заменям и търся части.
la_bamz - специалист
Като пристигнат ще пиша дали е пълна окомплектовка.

5-чката е запазена за izzyone
la_bamz - специалист
Ей ги где са :
Прикачен файл:
Photo0110.jpg
Прикачен файл:
Photo0109.jpg
Доволен съм, май са в малко доста окаяно състояние, но ...
la_bamz - специалист
Някой да има желание за закупуване на WD-40 ? 5 литрова разфасофка идва на 59-60 лв с доставката от Англия :

http://www.ebay.co.uk/itm/5-1-5lt-Maint ... SwqM1YmtTn

т.е. Литър на 12 лв, колкото е 400 мл в малки разфасовки.
Здравей, на каква цена са рендетата
la_bamz - специалист
Здравей, за съжаление не останаха или по-скоро останаха само тези който ще си оставя за мен. Извинявам се за късният отговор.
Жалко, инструментите бяха истински
profesionalist_wood - майстор
Сега се престрашавам да поръчвам от сайта Рутландс. По кой куриер ще ми доставят в БГ или в Български пощи?
Досега поръчвах от Аксминстър и ми доставяха със Спиди.
pgt - специалист
profesionalist_wood написа:
Сега се престрашавам да поръчвам от сайта Рутландс. По кой куриер ще ми доставят в БГ или в Български пощи?
Досега поръчвах от Аксминстър и ми доставяха със Спиди.
Ти директна доставка ли си си поръчал? Така не е ли по-скъпо :-? Не съм ги гледал какви са им опциите за доставка на Рутландс, но в повечето случаи доставка до адрес в Англия и после наша фирма посредник излиза по-изгодно. А пък посредниците си казват с кой от нашите куриери работят :wink:
Virtex - майстор
Зависи кой куриер ползват на място.
От Royalmail пристига с Интерлогистика, DPD са си DPD, GLS (не знам има ли ги в Англия, в Германия ги има) идват и те с Интерлогистика, DHL е ясно.

Това е моят опит засега. Но както казаха - често излиза по-добре да се поръча на адрес в Англия и от там с някоя от фирмите посредници/куриер. Разликата е, че ако поръчаш директно и нещо стане със стоката може да се обърнеш директно към продавача. Иначе става малко по-трудно ако е чрез посредник.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Тема "Джоб Лот - сговорна дружина планина повдига" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: