• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 193
Всичко за дърводелството
mavryt4o - майстор
Супер е стнало колко на кубик излизт тея плокости.И аз мисля че няма да отиват таблени по-добре стъклени или щом си мераклия по-тънка дървена рамка със стъклена табла ухаааа.Незнам колко ти са дебели страниците но внимавай !Паната покрит кант става полупокрит.
plamen6703 - майстор
Моето е мнение на неопитен, но ценител на хубавите неща и то от дърво :)
Много ми харесва и според мен не са нужни вратички, книгите придават един допълнителен уют... ако искаш да има и някакви вратички, по-скоро може под телевизора да изработиш две вратички. Отлична работа!
themask - специалист
Гледай как ни отряза начинаещите :)
Между другото съм съгласен с EDI - без врати.
nikolson - майстор
Трябва да се затвори. Прахът се набива и няма чистене.
lavka86 - специалист
Здравейте майстори, калфи и чираци.
Не съм го правил днес, но ето и нещо от мен.
Поставка за бутилки с вино и отдолу с 6 броя чаши. :partyman:

Прикачен файл

IMG_2020.jpg
IMG_2020.jpg (111.13 KиБ) Видяна 1807 пъти

Прикачен файл

IMG_2021.jpg
IMG_2021.jpg (94.96 KиБ) Видяна 1807 пъти

Прикачен файл

IMG_2022.jpg
plamen6703 - майстор
Нямаше ли да изглежда по-добре, ако нямаше този гръб от OSB отзад?
mastodonta - специалист
Благодаря за позитивните отзиви :) Плоскостите са 18мм, не съм смятал колко струват на кубик, предполагам са си леко скъпички, но спестяват време, а и в момента нямам още напълно готова работилница, поради което доста бавно стават нещата. А причината да искам да сложа вратички е, че прахът си е проблем и искам поне книгите да предпазя от него. Стъклени вратички също са вариант въпреки че мен ме притеснява до ползвам на ниски шкафове стъкло. Абе ще видим сега се радвам на резултата пък след няколко месеца като си завърша работилницата ще го реша :)
nautilus33 - майстор
Не съм сигурен дали е точно за тук този пост, но да попитам някой има ли представа на какъв механизъм е столът от клипа(около 0:55мин от клипа).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jVD5ERo7KEI[/youtube]
mavryt4o - майстор
И вече монтирана само я пъхнах в отвора и не мръдна без никакво укрепване си я отварях и затварях .Фугата си беше предвидена 1см чукнах 4 клинчета в ъглите и запених.Собственика и ще си изреже пяната и монтита первазите .Като за сефте това е .

Прикачен файл

20170401_202436.jpg

Прикачен файл

20170401_203610.jpg
mavryt4o - майстор
Едно шкавче за лекарства.Материал орех ,дъб и не мога да мина без любимия ми паркет за гръб.Само мога да кажа че лястовичата опашка е най-трудната и здрава сглобка която съм правил.Искаше ми се да направя нещо в стила на старата школа на която се прикланям.

Прикачен файл

2017-04-19 00.21.10.jpg

Прикачен файл

2017-04-19 00.21.44.jpg
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията: