Изобщо не е грозно и е станало много добре. Човек ще помисли, че цял живот това си правил
Справил си се много добре и за друг път обеца да ти е на ухото, мебели от паздер не купувай 

Bambookita написа:Преди няколко поста човека ви каза "дибли и ПВА лепило" . Аз ще добавя само, евро винт.Извинявам се, че те апострофирам. За какви дибли и за какво лепило говориш, когато няма здрава основа? Тежката врата ще отскубне диблата заедно с лепилото. Вдяваш ли?
Чираче написа:Ох, не ми се спори. Браво, велик си, много си добър, прекрасна идея си дал, перфектна работа. Край.Bambookita написа:Преди няколко поста човека ви каза "дибли и ПВА лепило" . Аз ще добавя само, евро винт.Извинявам се, че те апострофирам. За какви дибли и за какво лепило говориш, когато няма здрава основа? Тежката врата ще отскубне диблата заедно с лепилото. Вдяваш ли?
Bambookita написа:Преди няколко поста човека ви каза "дибли и ПВА лепило" . Аз ще добавя само, евро винт.Ми да го беше добавил преди да го направи, а и евровинта иска точни и неразкъртени отвори.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: