Всичко за дърводелството
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
zzzjoana написа:
Първо - жена съм... И второ, в Практикер и Бриколаж предлагат суров дървен материал.. не виждам струговани неща :?
И в Практикер и в Бриколаж има струговани подпорки за парапети и струговани крака за маса. В тези магазини няма суров дървен материал, всичкият е сушен. Важно е, че си жена. Надявам се, да си атрактивна жена - ще ти се помогне
mavryt4o - майстор
n_a написа:
zzzjoana написа:
Първо - жена съм... И второ, в Практикер и Бриколаж предлагат суров дървен материал.. не виждам струговани неща :?
И в Практикер и в Бриколаж има струговани подпорки за парапети и струговани крака за маса. В тези магазини няма суров дървен материал, всичкият е сушен. Важно е, че си жена. Надявам се, да си атрактивна жена - ще ти се помогне
Стига дава акъл нека някой съфорумец да намаже че тешка зима :-D Направил съм и оферта .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Млъкнах тутакси (и да почерпиш)
torbalan - Дървен философ
zzzjoana написа:
Ако се удължат краката на диван, съществува риск да се изпрошнат при някакво странично натоварване...

Това, че си жена не е проблем. Важно е дивана да е укрепен така, че да не може да пада на страни. При такова положение може да му удължаваш краката.
Хора, в крайна сметка реших да продам дивана, вместо да се занимавам, но благодаря за отговорите все пак. Единствено в този форум има решение на този дървен проблем.. сигурно и други ще питат нататък за това, а вече има готово решение. Извод от цялата случка: хубаво е човек да си има струг... доста парички може да си докара с него... Има някакви фирми за производство на маси и столове без такава машинка...?!! Благодаря ви още 1 път..
mavryt4o - майстор
Аз от както имам струг бая дръпнах напред ама си мълча .Човек не може и да си мечтае колко е доходоносно ...
kendal - специалист
А ти знаеш ли че от как се помня работя на струг и имам два такива, за какви пари става въпрос дума нямам :lol:,Маврутчо не се скатавай с тези снимки където ги постна тук на люлеещия стол направо надута гайда си :-D .

Прикачен файл

2016-10-26 12.46.27.jpg
2016-10-26 12.46.27.jpg (31.65 KиБ) Видяна 3159 пъти
mavryt4o - майстор
kendal написа:
А ти знаеш ли че от как се помня работя на струг и имам два такива, за какви пари става въпрос дума нямам :lol:,Маврутчо не се скатавай с тези снимки където ги постна тук на люлеещия стол направо надута гайда си :-D .
Да де и аз това казвам от както имам струг....изпъкнаххх Майтапа на страна може за една година да е изкарал за една кутия цигари ама редовно си го препалвам за дреболийки.Ако се задържат така минусите стола може да го прекарам през комина :-D да не се заричам ама повече няма да правя такива трудоемки неща само паметници да събирам.
dedi70 - напреднал
предлагам изработка ако не е късно
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
dedi70 написа:
предлагам изработка ако не е късно
Препоръчвам да четете цялата тема, преи да пишете :-)

Тема "Дървени крака за мебели" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: