• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
Spokoiniq - майстор
Е без пари и мама на тате...знаеш :lol: А да усереш перфектна мебел,каквато вече не се прави,или ако,то на мрачни цени,а?
Скъпи майстори, благодаря на всички за отзивите. Винаги съм вярвала, че колективно се раждат хубавите идеи. Гардеробът и лакиран си изглежда добре, но на всеки му се иска на 20 години веднъж да си обнови интериора. След вашите мнения вече съм склонна фурнированото пдч да мине в папка "спомени от соца". На пролет, живот и здраве, свалям вратичките и айде при автотенекиджиите. Шкурене, бял автоемайл лак, смяна на дръжките със сребристи и в резултат - нов гардероб с италиански дизайн. Може дори да се сложат огледала на някои врати. Дано не искат много повече отколкото за пребоядисване на кола. Желая на всички ви весело посрещане на Новата 2009 г.
LZ - специалист
любителка написа:
... След вашите мнения вече съм склонна фурнированото пдч да мине в папка "спомени от соца"...
Не отписвай така леко естествения фурнир :) С него могат да се постигат перфектни резултати, които никакъв изкуствен материал не може да даде.
masterval - майстор
Преди две години две жени вкъщи направиха следното с една соц. библиотека от фурнировано ПДЧ светло кафяво към тъмно жълто:
1. Изшкуриха лака с шкурка №120;
2. Покриха всичко с лак на Сикенс с цвят орех.
Нищо друго. Мебелът (или мебелта? мебелата?) стана фантастично!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
мебел ж.р. тапицирана мебел, мебелта
masterval - майстор
:-D
Благодаря,
Весели празници на всички :wink:
silllveto - Майсторица
Моят опит. Вече го писах някъде - имах избеляла вратичка на дядовата секция. Соц производство - фурнирован талашит. Изтърках с шкурка (не си спомням номера) безиросах и лакирах с лак мат и сега, вече 10год не се различава от другите.
Мисълта ми е, че колкото и да плюехме соц продукцията, тя се оказа по-добра от повечето неща на днешния пазар, които не подлежат на реконструкция.
  • 1
  • 2

Тема "Помощ - как да прелакирам стар фурнирован гардероб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: