• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
rulom - модератор
Не съм съгласен за флекса.При задържане може да направи дупка която трудно се скрива, а със сешоара най-много да изгори малко дървото, но това със шкурка се оправя и не остават следи.
housedoktor - майстор
За това му казах да внимава и да оттренира.А с умело водене става много гладко
NRG7 - специалист
:yes: Разбрах ви,ще опитам с това,което ме съветвате housedoktor & rulom. Мерси за съветите,знам си аз,че тук намирам помощ. :2thumbs:
housedoktor - майстор
Но си вземи диск с велкро(като на орбиталния шлайф),а не този с малките щкурки по периферията.Той не е добре за целта-задълбава
Стефан - майстор
drebus написа:
:yes: Разбрах ви,ще опитам с това,което ме съветвате housedoktor & rulom. Мерси за съветите,знам си аз,че тук намирам помощ. :2thumbs:
Ти си знаеш. Аз препоръчах това
Стефан написа:
[..Боята е влязла навътре в дървото, и ефекта няма да е добър. Ако има възможност, разглоби всичко по детайли, и обработвай с шлайф или абрихт. Ново сглобяване, и лакиране.
NRG7 - специалист
housedoktor написа:
Но си вземи диск с велкро(като на орбиталния шлайф),а не този с малките щкурки по периферията.Той не е добре за целта-задълбава

:yes: Ок,разбрано.
NRG7 - специалист
Стефан написа:

Ти си знаеш. Аз препоръчах това
Стефан написа:
[..Боята е влязла навътре в дървото, и ефекта няма да е добър. Ако има възможност, разглоби всичко по детайли, и обработвай с шлайф или абрихт. Ново сглобяване, и лакиране.

Ясно бат Стефчо,вслушах се в съветите и приемам и твоя за полезен.
  • 1
  • 2

Тема "Сваляне на стара боя." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: